Dressyrtävling med Lusen 9/11-14

Igår var det då dags för dressyrtävling igen! Jobbade under dagen så var lagom trött sen haha. Red LB:1 som är snäppet svårare än de klasser vi tävlat innan. 
 
Det var väldigt dåligt underlag utomhus så man kunde bara skritta innan man fick komma in i ridhuset. Så framridningen var lite för kort för min smak men det gick över förväntan ändå. Dock var han genomseg redan från start, han var inte alls som han brukar vara vilket var lite konstigt då han vilat en vecka. 
 
Hade en rätt så dålig känsla genom hela programmet då han kändes väldigt seg och motvillig, sen tog det stopp i galoppen då han sa ifrån ordentligt. Fick några riktigt låga poäng på dom delarna vilket sänkte resultatet också. Är smått besviken då det känns lite som att vi är tillbaka på ruta ett igen men jag hoppas det bara var en tillfällighet, att han var lite stel eller något. Har kollat på filmen nu i efterhand och dom övriga delarna ser faktiskt riktigt bra ut ibland så det känns bra! 
 
58% slutade vi på och kom på andra plats i tävlingen om att bli satsningsryttare 2015. Ynka 2% efter vinnaren när det krånglade så pass mycket kändes rätt surt också då det hade varit spännande att se vad vi hade kunna sluta på! Men men, nu är det nya tag som gäller för än ska vi inte ge upp ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0