Jobb, jobb, jobb

Har jobbat en hel del dagar nu, är ledig imorrn och jobbar på nyårsafton sen har jag en liten paus igen. Jobbade med Evelina idag, Elvira kom efter lunch så att vi kunde skritta ut alla tre tillsammans. 2 omgångar blev det med 6 hästar.
 

Nä men vadå stora ponnyer! Sjukt kul var det iallafall ändå haha.

Bra med reflexer i mörkret!
 
Nu ska jag duscha och ikväll ska jag och Evelina till Elvira. Kul kul!

God jul!


Rocky

Igår fick jag rida Rocky. Har bara ridit honom i hoppning och lite snabbt i ridhuset några gånger, så det var kul att få testa rida riktig dressyr på honom. Han var fin men inte min typ av häst. Det mesta gick okej när han väl gav efter lite, speciellt vänstergaloppen kändes jättebra. 

Världens finaste Csodás


Sjuk

Gick till skolan idag för att göra ett prov och gick sen hem igen. Mår inte alls bra nu, det har bara blivit värre sen jag kom hem, mitt huvud kommer typ sprängas. Skulle vara otroligt bra tajming ifall jag skulle bli sjuk nu, med julshowen i helgen och allt. Nä det får inte hända.
 
Haha förresten så var jag ute och fotade Jaxon, fick en söt bild på honom.
Sötnos!

Julshow snart

Gårdagen spenderades i stallet, jobb från 7-16 och sen stannade jag och Evelina till 22-tiden för att träna tolkning inför julshowen. Var något trött när jag kom hem, gick direkt och la mig i soffan, somnade på en gång och vaknade klockan 8 utan att ha vaknat under natten eller drömt något. Så skönt!
 
Idag har vi också varit på surf, inte lika länge dock. Åkte dit vid 1 och har haft en massa möten och bestämt grejer till julshowen. En vecka kvar nu! Känner mig faktiskt riktigt taggad, kanske mest för att dansen börjar sitta nu.
 
Gammal bild från västkusten.

Fina Csodás

Lånade Fridas bilder.

Red finaste Csodás igår, börjar bli så fäst vid den hästen nu. Han är verkligen min typ av häst, så kul att rida två hästar som man verkligen tycker om, Csodás på storhäst och Lusen i ponnygruppen. 

Vi hade dressyr, lite bakdelsvändningar och voltarbete. Han var fin men lite väl stark. Det har definitivt gått bättre dom andra gångerna men jag är ändå nöjd.

Torsdag


Kom hem från skolan för ett tag sen, har suttit med skolarbete sen dess. Ett svenskaarbete ska in senast 23.59 ikväll och jag har en hel sida kvar att skriva, hmmm.. Tur att jag ska till stallet så jag har lite mer tidspress, jobbar alltid bäst då. Ikväll har vi dressyr och jag hoppas på att få rida Csodás eller Kate, eller kanske någon helt ny häst!

Fina Lusen

Red Lusen igår, han kändes pigg och glad. Vi hade lite ökningar och voltarbete, det mesta gick bra. Han kändes jättefin i galoppen och vi kunde utan problem galoppera med dom andra på volterna utan avbrott. Fina Lusen!

Bra föreläsning

Har haft en helt okej dag. Var på en föreläsning om entreprenörskap där bland annat prins Daniel och några VD:ar på stora företag pratade. Det var riktigt intressant och jag blev inspirerad!

Ikväll väntar plugg och en tidig kväll. Har sovit så dåligt dom senaste dagarna nu och det märks tydligt.

 

Hoppträning för Lennart Lindelöw

Igår jobbade jag från 7 till 15 ungefär, sen var det dags för hoppträning för Lennart Lindelöw. Jag var så otroligt trött innan, var helt borta i huvudet och det värkte i hela kroppen. Men jag körde på ändå, jag hoppade Nixon för första gången på ett halvår så det var otroligt roligt!
 
Jag tycker att det var en väldigt bra träning som fokuserade på att man inte ska göra det så svårt för sig, och det gick mycket bättre när jag gjorde som Lennart sa åt mig. Nixon var på bra humör och det mesta rullade på bra. 
  



RSS 2.0