Bilder från helgen

 

Veckan i bilder

Har haft fullt upp hela veckan med matteplugg och lite annat. Gjorde bort mattenationella igår som vi hade hela dagen, känns så obeskrivligt skönt att ha gjort bort det! 
 
Tänkte iallafall bjuda på lite bilder som tagits under veckan.
 
Jag, Evelina och Jessica bestämde oss för att gå och köpa glass.
 
Sen skulle vi fixa till Jessica så vi kunde ta en lookalike-bild. Sjukt hur lik hon är!
 
Pluggfika/mat.
 
La mig ute i solen för att plugga ännu mer matte...
 
Vilket resulterade i en "härlig" röd färg i ansiktet.
 
Fina Linda!
 
Gick på stan med Linda och Frida igår och fick med mig en tröja och en klänning hem. Mer än nöjd!
 
Betade Lusen i kvällssolen igår.
 
Tävlingsdags på surf! Så kul. Är där hela helgen för att nattvakta och stå i cafeteriavagnen. Idag hade jag tänkt åka dit tidigare och hålla Hannah och Alva sällskap eftersom dom ska tävla.

Fabriken

I fredags åt vi middag hos Matilda innan vi for till fabriken på Jessicas 18årsfest. Hade en grym kväll och lärde känna trevligt folk! 

Hoppning i skogen

Igår skulle vi ha uteritt och jag fick rida Kate. Vi skulle hoppa i skogen så jag och Evelina tog moppen och for och byggde upp en massa hinder. 
 
Sjukt roligt var det!! Kan vara bland det roligaste jag gjort. Kate var pigg och glad och fick verkligen upp farten några gånger. Både hästar och ryttare var nöjda och glada sen när vi kom tillbaka till stallet!

Dålig dag

Även om jag bara hade två lektioner idag så har det varit en jobbig dag med för många tankar. Lättade upp lite när jag gick på stan med Frida, fick med mig ett nagellack och en ny mascara. Nu ska jag duscha och sen sova bort resten av kvällen och istället ta nya tag imorgon helt enkelt!
 
Passande bild kände jag! Det här ögonblicket var jag inte glad kan jag säga, haha.

Förra helgen, alltså just efter valborg, så blev Jaxon dålig. Vi vet inte varför, hur eller när det hände men han vaknade upp på fredag morgon och var jättehängig. Mamma åkte med honom till veterinären under dagen och efter noga genomsökning av honom gissade veterinären på en spricka i ett revben. Hem igen och vila i några veckor.
 
Redan dagen efter blev han sämre, man märkte verkligen att han hade ont på magen/runt ett av frambenen. Vi tänkte att det var revbenet, och när han fick ett stort lila/svart blåmärke runt hela det benet så stärktes våra misstankar om en spricka i ett revben. Men han blev bara hängigare och hängigare, och på måndagen efter helgen fick han en akut tid hos veterinären, han hade blivit jättedålig. Han reagerade varken på tilltal eller godis och han kunde knappt gå. På kvällen åkte jag och pappa och hälsade på honom och mamma i Vännäs, redan då såg jag att han verkligen inte mådde bra, han led verkligen och det gjorde så ont i hjärtat att se honom. Pussade och kramade på honom och grät fler tårar än vad jag trodde var möjligt. Mamma sov sen med honom i Vännäsby hos min mormor och morfar för att vara närmare veterinären.
 
Tidigt på morgonen fick dom åka in igen för han hade blivit ännu sämre under natten. Jag hade engelskanationella på morgonen och mamma ringde mig efter det och sa att vi skulle vara tvungna att ta bort honom. Självklart började jag gråta men jag beslöt mig för att stanna på skolan hela dagen för det skulle bli alldeles för jobbigt att följa med pappa dit. När jag sen kom hem på eftermiddagen möttes jag av mamma i dörren och jag såg direkt på henne att han var borta. Vår lilla kille, lilla lurv som inte finns mer. Älskade, älskade Jaxon, du förtjänade så mycket bättre än att behöva lida såhär. ♥ Orden räcker verkligen inte till men jag saknar dig så det gör ont.
 
Vila i frid älskade, älskade Jaxon ♥

Piratövernattning!

Nu var det ett tag sen igen! I helgen, eller ja inatt, hade vi vår piratövernattning på surf. 36 barn kom dit och vi hade femkamp, grillning och spökrunda bland annat. Vi var sjukt taggade på att klä ut oss för att tagga igång barnen, hahah.


Jag och Elvira satsade på mycket smink, tandsvärta och piratkläder. Efter vi målat tänderna svarta såg vi att jag hade "tappat" den enda tanden hon hade kvar, hahah hoppas ni förstår hur jag menar. 


Hela havet stormar i ridhuset!


Och bara för att jag är på så bra humör nu så bjuder jag på den här gräsliga bilden. Mycket kajal och få tänder!

Och slutligen vår lilla maskot Butch!

RSS 2.0