Film från dressyrtävlingen


Alltså hur fin är han inte!

Från igår

 
 

Båten

Igår gick jag och mina fina vänner ut på båten, roligare kväll nu än sist vi var där så det var kul. Bjuder på lite bilder!


Har jag snygga vänner eller vad?


Gruppselfie! Hahah.


Snygga vänner återigen.


En bild tagen i världens kanske mest osmickrande ljus.


Påväg hem sen hittade vi en ballong på en cykel som vi tog med oss. (Inte cykeln då haha)

Elvira, Frida och Linda sov hos mig och såhär såg vår frukost/lunch ut. Så gott! Hade en väldigt trevlig kväll med världens bästa sällskap.

Igår

 
Gårkvällen spenderades i Matildas systers lägenhet med en massa prat och tjejsnack helt enkelt. Helgen ser ut att bli bra med lite festligheter och så, så kul!
 

Alanya

Har en rolig sak att berätta förresten! För någon vecka sen bokade vi en resa lite sådär smått spontant. Ska bli sjukt härligt! Idag är det bara 27 dagar kvar.
 
 

Film Bambi

 


Evelina följde med när jag skulle rida Bambi i ridhuset och hon byggde upp en liten bana åt mig för att jag skulle kunna komma åt honom bättre. Blev lite lydnad med övergångar, svängar och sånt. Han blev så otroligt fin i slutet så jag var riktigt nöjd efter passet!

Bambino

Foto: Evelina

Ice Queen

Förra veckan tog jag hand om Ice och Bambi, red dom varannan dag eftersom dom står på olika ställen nu. Väldigt mysigt med häst på sommaren också istället för att ta en lång paus. Här är iallafall några bilder på när jag red Ice en kväll, har en massa bilder på Bambi också men dom är på systemkameran än så länge.

Stan igår

Var på stan igår med Gabriella och fick med mig en hel del hem. En tröja, en kofta, två byxdressar, och lite småsaker. Nöjd!

18 äntligen!

För lite mer än en vecka sen blev jag äntligen 18 år! Kvällen innan spenderades hemma hos Jessica med henne, Elvira, Evelina, Ebba, Sofi och Viktor. Dom överasskade mig med ett "godisträd" och sen åt vi tacos och såg på film. 
 
På morgonen på min födelsedag blev jag som alltid väckt av mamma och pappa som sjöng. Mysigt!
Under dagen passade jag på att sola lite när solen var framme och sen kom släkten på middag.
 

Och sen for jag hem till Frida för att hänga med henne, Elvira, Gabriella och Matilda. Sjukt mysigt och roligt, sen åkte vi vidare till Båten där vi stannade resten av kvällen. 
 
Suddig bild men tog inte många bilder alls...

Äntligeeeen!

 
 
 

Fredag

Idag bjöd Umeå för en gångs skull på fint väder! Vaknade redan vid 8 imorse men blev så glad när jag såg solen att jag bestämde mig för att gå ut direkt. Så härligt! Nu ska jag försöka städa lite innan jag åker till Jessica ikväll för att äta middag med mina fina vänner. Imorgon blir jag äntligen 18 år!
 
Hittade en fin katt på betet, dagens duckface står jag för.

Wheels

Förra helgen följde jag med Jessica till wheels och var med henne och Viktor. Det var riktigt kul och fick träffa en massa roliga personer. Bjuder på lite bilder!
 
En bild från dagen när vi var på nolia och kollade in alla bilar och så.
 
Sen for jag och Jessica hem till henne och gjorde finmiddag!
 
Sen blev det ut på cruising på kvällen i Viktors van, det var väldigt roligt haha. "Peddovanen", på ena sidan stod det Free Candy och på andra sidan Hata Epa.
 
Vi hittade en fin spark! 
 
Kom hem lite senare än tänkt men vad gör det. Kul var det iallafall :)

Älskade ponnybus ♥

Foto: Evelina

Snart så!

Skickade den här bilden till mina föräldrar och sa att jag önskar mig en sån. Dom nappade inte.

Lusardo 7/6-14

I början av juni startade jag och Lusen vår första lokala dressyrtävling. Han var hur fin som helst, särskilt galoppen ni ser på andra och tredje bilden var heeelt magisk verkligen. Vi slutade på 65% och om vi inte ridit utom tävlan hade vi kommit på en tredjeplats endast någon tiondel från tvåan och 2% från vinnaren. Fina, underbara ponny ♥

Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka igen med en ny header och (förhoppningsvis) snart en ny design också. Mer än en månad sen sist och mycket har jag hunnit med! Det innebär nog några inlägg den närmsta tiden med bilder och så.
 
Annars så har jag sommarlov nu och livet känns härligt. Hänger med mina fina vänner, är en hel del i stallet och ute på betet, solar när tillfälle ges (vilket är typ aldrig hittills, sorgligt) osv. Fyller 18 på lördag så det känns super det också!
 
Tidigare i veckan var jag, Evelina och Jessica ute hos hästarna på betet. Vi hade tänkt ha en mysig kväll med prat och sånt men istället regnade det och vi fick typ hundra myggbett var. Men det var kul ändå! Har massor med bilder att visa men det får komma i ett annat inlägg.

RSS 2.0