Ännu mer krångel

Åååh jag blir så himla less. För nån vecka sen fick jag ju tillbaka en helt ny mobil då den gamla slutade fungera som den skulle, och nu har den nya börjat krångla. Fast troligtvis är det simkortet som det är fel på, eftersom inget nätverk fungerar. 
 
Så nu vet ni, har inte fått några sms och kan inte heller skicka några. Ifall ni vill få tag på mig får ni helt enkelt skriva på facebook eller skype :)
 
 

Världens bästa Nixon

För exakt två år sen fick jag och Elvira svar på ett mail vi skickat in till surf, det var tyvärr fullt i dressyrgruppen men de undrade ifall vi hellre ville börja i hoppgruppen. Vi tvekade och pratade ihop oss, vi hade väl inte hoppat så mycket? Och inte speciellt högt heller, tänk ifall vi skulle börja hoppa banor på 90 cm första lektionen. Men vi tackade ja till sist.
 
Har inte ångrat mig sen dess, har fått rida två år i hoppgruppen och ridit Nixon varje lektion. Den ponnyn har lärt mig så otroligt mycket, från att vara väldigt hopprädd till att hoppa enkelhinder på 1,10. Från att knappt kunna hoppa ett hinder i galopp till att hoppa banor på 90cm-1m. Han är så otroligt underbar på alla sätt och vis. Hoppar över vattenmattor, murar, trippelbarrar, svinryggar och solfjädrar utan att tveka.
 
Jag har känt ett tag att det har varit dags för mig att byta från hoppgruppen, både för att jag har tröttnat på att hoppa varje vecka och så trivs jag bättre i dressyrgruppen som jag bytt till. Det var ett bra tillfälle att byta då jag och Nixon fick ett bra avslut med två tävlingar på 80 cm, en klubb och en lokal, och båda var felfria med en bra ridkänsla. Det kunde inte ha gått bättre och jag är så himla glad att jag fått den här chansen att utvecklas tillsammans med världens bästa ponny. ♥
 


Hemma nu

Kom hem igår, en timme tidigare än väntat. Klagar inte direkt, då jag var grymt less på planet och satt och räknade sekunder. Hade en halvdålig dag och längtade hem till Jaxon, men mitt humör blev mycket bättre när jag hittade två VS-hyllor inne på taxfreen. Försökte lukta på alla men var så förkyld så jag kände knappt nåt, haha. Fick med mig lite olika saker och är mer än nöjd!
 
 

Chania, Platania, Elafonissi

Idag hyrde vi en bil och begav oss ut på en liten roadtrip. Vägen var bland det roligaste jag varit med om, vi var HÖGT uppe bland bergen och på smala vägar med branta stup just vid vägkanten.

Vi kom till slut fram till Elafonissi, ett ställe som var hur fint som helst. Turkost vatten, vit sand och så var det väldigt fint väder.


Sol, bad och en hemsk flygresa

Nu är dag 1 på Kreta snart slut. Har haft en väldigt bra dag då vi bland annat legat på stranden och vid poolen, badat, ätit god mat och druckit iskall cola i baren. Hur grymt som helst och jag vill verkligen inte åka härifrån sen.

Hahah, angående flygresan hit... Jag måste ha slagit något sorts världsrekord i att tänka "jag kommer dö" flest gånger. Det var bäcksvart ute och egentligen ganska mysigt, för det enda man såg var ljuset av städerna och medelhavets öar nedanför. Men, vi blev även "jagade" av ett åskoväder och jag är verkligen livrädd för åskan. Fy fan alltså, satt nästan och grät av panik. Så det var en lättnad att äntligen få landa efter några hemska timmar, även ifall jag trodde att vi skulle krascha i havet. Haha, jaa vad ska man säga. Har inte varit flygrädd innan så jag fattar inte varför jag blir så rädd nu...
 
 

Kreta

Äntligen är det dags, ikväll åker vi! Har hela dagen på mig att packa, men jag trodde att jag skulle göra det tidigare. Hörde nyss att det åskade ute förresten, känns ju inte direkt bra. Hoppas verkligen att det går över tills ikväll!


Hårfärgning

Idag gjorde mamma slingor på mig, det tog väldigt lång tid så jag blev en aning less. Blev bättre än vad jag trodde, det vill säga det är inte orange, inga skarpa linjer och allt hår sitter där det ska.
Före/efter

Äntligen

Äntligen har jag fått tillbaka min iphone! Så nu kan jag förmodligen börja blogga normalt igen ;)
 
Igår for jag, Jessica, Evelina och Ebba hem till Elvira där vi åt kaka och fruktsallad, och spelade spel. En riktigt mysig kväll och jag somnade sen i sängen med smink och linser och allt, var nog en aning trött kanske.
En bild från betessläppet och en från igår.

Lyyckaannnnn

Idag har det varit en väldigt bra dag! En massa bra saker har hänt.
 
- Jag har ätit fruktsallad med Jessica, Evelina och Elvira.
- Jaxon skadade sig och jag var himla orolig för honom, men han mår bara bra nu. (Det bra är att han mår bra nu alltså)
- Fick hem mina rosa bikinisar som jag beställde, och båda passade!
- Fick äntligen tillbaka min mobil! Eller ja, jag fick en ny men den är likadan som min förra.
- Åt chokladfondue med Jessica, Evelina, Ebba och Elvira...
- ...För att sen spela guitar hero world tour! Så himla roligt, och länge sen man spelade.
 
 

3 sanningar

- När jag var mindre skrev jag till tidningen Julia och ansökte om brevvänner, haha. Glömde bort det efter ett tag, och fick därför en chock när jag en dag hade fått 13 brev. Svarade på fyra, varav två har jag fortfarande lite kontakt med på facebook.
 
- Jag är livrädd för djupt vatten, blir illamående och yr så fort jag tänker på det. Värst är det när man ser hur något försvinner ner i djupet, typ en kedja eller en bergsvägg. Usch och fy.
 
- Jag fullkomligt älskar katastroffilmer. Till exempel 2012 och Deep Impact, och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag sett The Day After Tomorrow. 
 

Andra dagen

Andra dagen på sommarlovet! Blev riktigt förvånad när jag såg det, det känns som om jag varit ledig hur länge som helst. Igår var jag på stan med Elvira och Jessica, och sen kom även Evelina och Ebba. Ska dit igen nästa vecka och köpa det sista inför Kreta. 
 
Imorgon ska vi till surf för sista gången på länge, vi ska nämligen rida hästarna till betet. Så mysigt!
 
 

Sommarlov!

 
Äntligen sommarlov! Det enda som kunde vara bättre nu är vädret, men som tur är lämnar jag snart det grå Sverige för ett (förhoppningsvis) soligt och varmt Grekland. Kan knappt vänta!

Sommar och mobil på lagning

Har haft ännu några dagar då jag inte bloggat, den största orsaken till det är att min mobil är inne på lagning. Eller ja, dom ska kolla ifall det är mitt fel eller inte att den är trasig, så vi får se ifall vi måste köpa en ny. Så jag har stått ut med en gammal sony ericsson som inte fungerade alls, tills Frida kom med räddningen. Nu har jag fått låna hennes htc vilket är rena rama drömmen jämfört med den förra, hahha.
 
Så jag har inga nya bilder att visa och njuter för fullt av sommaren, så det kommer nog vara så här dålig uppdatering ett tag till.

Vi har blivit med katt

 
Eller ja, fram till torsdag åtminstone. Vi tar hand om fina Puma medan mina kusiner är utomlands. Väldigt mysigt, och Jaxon är överlycklig!

Jobb och plugg

Idag har jag jobbat med Evelina. Väldigt skönt att hästarna sover ute nu, för då slipper man mocka så mycket! Vi hade mycket tid över så vi ägnade tiden som blev över åt att fylla en massa vatten och beta hästarna. Det var väldigt mysigt, och nu på eftermiddagen blev det väldigt varmt. Det märktes inte alls att det spöregnat hela morgonen!
 
Nu sitter jag och försöker koncentrera mig på det tjooooocka häftet jag måste kunna till imorgon. Ska få göra kursprovet i franska som jag missade, så nu måste jag anstränga mig lite.
 

1 juni ♥

Idag har jag och världens finaste Oliver varit tillsammans i en månad ♥
 

Härlig lördag

Idag vaknade jag rätt så tidigt och bestämde mig för att stiga upp då. Det visade sig vara ett bra val, då det började regna nu på eftermiddagen medan det var väldigt soligt och varmt innan. Hann ligga ute i några timmar innan det blev mulet.
 
Nu ska jag titta på några avsnitt av gossip girl innan jag går ner och börjar med middagen. Filip tävlar i helgen och vi ska ha gäster efteråt, så det blir säkert kul.
 

Hjälp!

Ett sto som står i Tavelsjö fölade inatt men tyvärr så dog fölet :( 
Ifall någon av er vet något föl som behöver en mamma så kan ni ringa Susanne på 070-367 42 49 eller kommentera här så skickar jag vidare.
 
Sprid gärna detta vidare!

RSS 2.0