Flip-flop

Idag fick jag äntligen mina flipflops som vi beställde från hollister, hade lite problem att bestämma vilken färg jag ville ha så det slutade med tre par. 

Mitt nya beroende


Tack och lov har jag mer eller mindre gett upp mina vårrullar nu, det tackar plånboken för om inte annat. Istället har jag fått något för limpmackor med ost och oregano, som sen körs i micron tills osten smält. Äter dem till frukost, mellanmål, middag och kvällsfika. Inte nyttigt kanske, men fruktansvärt gott.

Helt galna dagar

Allså herregud vilka dagar jag har haft nu. Som jag säkert skrivit tidigare så har jag aldrig varit så skolless som i år och det har resulterat i att jag hade en enorm hög med restuppgifter nu. I en och en halv vecka har jag i snitt haft ett prov eller skrivit en inlämningsuppgift om dagen och jag är helt slut i hjärnan! Nu har jag bara två små prov och två inlämningar kvar, man kan verkligen säga att jag ser ljuset i tunneln! Är riktigt stolt över mig själv.
 
Annars har jag precis sett sista avsnittet av Ex on the beach och sitter nu och kollar flyg till Stockholm. Denna gång är det jag och Gabriella som ska iväg, berättar mer om det senare.
 
 

Ny hårfärg



Hör och häpna, att jag blev less på det lila är väl ingen förvånad över. I Alanya blektes håret rejält och när jag sen bokade frisörtid fick jag inte längre använda min färgbomb. Så i ungefär en och en halv veckas tid har jag gått runt med urblekt rött/orange hår, och nu är det äntligen mörkt igen. Den färg jag trivs absolut bäst i och jag är otroligt nöjd.

Grå tisdag

Idag har varit en halvers dag som har gått lite i slowmotion. Hade sovmorgon och en lektion, sen satt jag och Gabriella kvar på skolan för att sen möta upp Robin på stan. Han skulle prova kavaj till balen så vi var lite smakråd även om han fixade allt själv haha. Fick med mig lite småsaker bara.
 
Den senaste tiden har jag beställt lite saker som jag väntar på. En klänning från nelly, flipflops från hollister och en bikini från cubus. Förhoppningsvis passar allt!

Bilder från igår

 

En helg på surf

I fredags var jag som sagt på surf för att fota ponnyhoppningen, hade tänkt åka dit hela dagen i lördags också men valde att stanna hemma då jag verkligen behövde plugga och det verkligen öste ner från himlen. Igår däremot jobbade jag och Elvira, hästarna sov ute så det var minimalt för oss att göra. Vi hann se i stort sett alla klasser och jag fick en hel del bilder! Bjuder på lite bilder i ett annat inlägg senare.

Eurovision 2016 i Sverige

 
Ingen lär väl ha missat att Måns vann Eurovision! Jag var verkligen stensäker på att Italien skulle ta hem det så jag och Gabriella blev fruktansvärt glada när Sverige började dra ifrån först Italien och sen Ryssland. Lyckan!!!
 
Skulle tro att dom väljer att ha det i Malmö i år igen men det skulle vara roligt om det var i Stockholm. Sen vill jag ha Petra som programledare i år igen och Gina i greenroom!

Min tippning

Jag brukar alltid tippa vilka låtar jag tror att det kommer gå bra för, förra året tippade jag att någon av Sverige, Nederländerna och Österrike skulle vinna och alla tre hamnade i topp 3. I år är dessa tre låtar mina favoriter i ett övrigt väldigt dåligt startfält. Jag tror även Italien kommer komma väldigt bra till även om jag inte tycker om låten. Ikväll får vi se!

Några bilder från igår

Fotade typ bara surfs ekipage då det var allt mina frusna fingrar klarade av. Nästan hela (eller hela?) ponnyhoppgruppen var med och tävlade lätt D som jag fotade, kul att se så många ridskoleponnyer och att det gick bra för så många!

Fredag

Hade en lektion idag och sen for jag till surf för att fota lite ponnyhoppning. Stannade däremot inte så länge då det blåste orkan och var svinkallt = dåliga bilder, så istället for jag och hämtade upp Gabriella på stan. Vi for på max och åt, sen till coop forum för lite nödvändigheter och sen till jobbet. Vet inte om jag har berättat det men under tiden vi var i Alanya fick Gabriella sitt första pass på apl, samma dag och avdelning som mig! Så bra som det kan bli ungefär. 
 
Ikväll har planerna varit lite oklara men det verkar som att jag och Gabriella har tjejkväll hos mig. Imorgon ska jag plugga och sen är det Eurovisionfinalen!

Theo's place Alanya

Alltså åh, gråter nästan när jag ser de här bilderna. En av kvällarna hade vi varit längre bort i Alanya och ätit, så vi gick längs huvudvägen mot hotellet och så får vi syn på några killar på en restaurang som dansade och vinkade åt oss medan de klappade i takt till musiken. Vi tyckte det verkade som en rolig restaurang och bestämde oss för att gå dit och äta nästa kväll. Sen var vi fast! Ett underbarare ställe får man leta efter och jag rekommenderar verkligen att gå dit och äta om ni besöker Alanya!
 
Sista kvällen ordnade de en avskedsmiddag för oss med ett findukat bord. Åh vilka roliga kvällar vi hade där med killarna som jobbade, saknar dem så det gör ont!

Som den nörd jag är

Provet idag ska vi inte ens prata om, lägger det bakom mig snabbare än någonsin haha. Ska snart åka iväg och jobba ett pass innan jag tar plats framför tvn för att se andra semifinalen av Eurovision. De som känner mig vet vilken nörd jag är, är inte jätteinsatt i år men skulle inte missa att se Sverige för allt i världen. Ikväll hejar jag på Måns och Norge!

Kryckan och mattenationella


Slutade 11 idag, for på ett möte på jobbet och sen for jag till Kryckan. Vi skrittade en sväng längs vägen och han skötte sig bra! Skönt att få släppa tankarna på skolan för ett tag.

Imorgon har jag mattenationella och det känns så stört jobbigt. Har åkt på feber nu dessutom så jag orkar inte ens plugga hälften av allt jag hade tänkt. Men det löser sig nog! 

Alanya del 3

 

Senaste dagarna

I lördags var jag på stan med Elvira och Gabriella. Kan visa sen vad jag köpte i ett annat inlägg!

Igår bestämde jag och Gabriella oss för att gå ut på en powerwalk. Vi gick till ica maxi och tillbaka vilket känns rätt ordentligt i benen idag men det var otroligt härligt!
 
Jobbade ett pass på apl idag vilket gick rätt trögt då det var väldigt många extra grejer just på min avdelning, en typisk måndag liksom. Men nu i efterhand känns det riktigt skönt. Skrev klart en inlämningsuppgift när jag kom hem och nu ska jag se lite serier. Imorgon har jag sovmorgon, två lektioner och sen ska jag åka och skriva på ett anställningsavtal. Spännande!

Alanya del 2

 

Alanya del 1

Haha alltså jag måste bara berätta om vår middag första kvällen. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till vårt stammisställe från förra gången och vi hoppades att det skulle vara samma killar som jobbade kvar där. Vi kände igen en av dem, som senare under kvällen sa att han kände igen oss också, och likväl som förra gången så fick vi efterrätter. Frida och Gabriella åt upp före mig och de fick varsin chokladtryffel, sen när jag har ätit upp får jag en extrem liten bakelse med en teckning han har ritat och en lapp med hans snapchat. Det var bland det absolut roligaste någonsin och jag skrattade så jag höll på att dö! 

Älskade Alanya


Denna stad har en sån stor plats i mitt hjärta så det är inte sant. Jag har haft en underbar vecka tillsammans med mina bästa vänner, ska fixa ihop lite bilder senare. Inatt blev det ingen sömn alls och imorgon jobbar jag på surf så ikväll blir det en tidig kväll. Vill tillbaka!!!

Hemsk dag

Med denna oöppnade påse och Ex on the beach på tv så bäddar jag ner mig i sängen. Har haft en hemsk dag men såhär i efterhand känns det jäkligt skönt, har fått mycket gjort. Nu är det endast en skoldag kvar innan vi lämnar Sverige för varmare och (förhoppningsvis) soligare väder!

Bilder från igår

Foto: Ellen Johandahl

Programridning 3/5-15

Foto: Hanna Sundberg
 
Igår var det dags för programridning, hade starttid på eftermiddagen vilket var otroligt skönt! La upp framridningen så att jag galopperade fram honom innan jag tog tag i traven och det har än en gång visat sig fungera väldigt bra så jag ska nog fortsätta göra så. Jobbade även mycket med fattningar och att få honom kvick för mina hjälper och han kändes väldigt fin.
 
Inne på banan blev han extremt tittig och spände till, genom i stort sett hela programmet gick han med huvudet i luften och jag fick inte riktigt något stöd i handen. Men annars satt allt där det skulle! Något jag är väldigt nöjd över är ökningarna i både trav och galopp, och det faktum att han höll galoppen hela vägen. Framsteg! Är så nöjd över honom, det andra kommer säkert lätta av sen.

Stallet hela dagen


Trodde att jag lyckades byta bort mitt jobbpass tidigare i veckan men jag hade tydligen inte gjort det, så jag blev ruskigt sur på mig själv igår när jag kom på det. Men det har iallafall gått bra att jobba idag, hände inget speciellt. Red Börje en stund i ridhuset medan Alva red Bea, han känns lite som att sitta på en elefant men han var ändå kul att rida. Sen när jag slutade kom Hanna dit och vi gjorde iordning Lusen och Fille till morgondagens programridning. Ponnysarna blev duschade och friserade och utrustningen matchad och smord. Nu ska jag bara lära mig programmet! 

Valborg 2015

Igår var det äntligen dags för lite festligheter igen, vi firade valborg i Johans stuga med ett riktigt härligt gäng. En hel del skratt och alla var på bra humör, var helt enkelt en bra kväll. Däremot råkade Filip backa ner sin bil i diket när han skulle köra hem mitt i natten (han var nykter eftersom han skulle jobba) så det blev dagens projekt att få upp den. Efter mycket om och men drogs den upp av en bärgningsbil och bärgaren ville ta en gruppbild på oss som han sen mmsade till Filip med texten "valborgsminne:-)", så stört roligt haha. Slutet gott, allting gott!

RSS 2.0