Julafton






Hade en väldigt mysig julafton hemma hos min moster, hela mammas sida av släkten var samlad så det var minst sagt fullt hus! Såg Kalle, lekte kurragömma, åt julmat (sååå gott!) och öppnade julklappar. 

Jullov

Äntligen har det blivit jullov! Började med utgång i fredags, vilket var helt okej men inte en av de bättre kvällarna. I söndags tog jag och Frida bilen till vännäsby där vi åt middag med Johan, dahggen, Filip och Linda. Sen blev det film, skranåkning och bastu innan vi sov där. Bra start på lovet helt enkelt!
 
 

Porter

Igår på ridningen red jag Porter. Har ridit honom några gånger den här terminen och jag måste få säga att det går bättre och bättre för varje gång haha, första gången var det lite smått kaos ibland! Han har blivit väldigt fin och orkar lite mer nu också, han springer inte bara iväg. 

Vi hade lite uppvärmning först på stora mittvolten, gjorde lite bakdelsvändningar och så. Sen, eftersom det var julavslutning, så skulle vi göra något kul så det slutade med en stafett. Slalom mellan koner, fatta galopp och vända runt på stället så det blev lite piruett-aktigt, och sen full fart tillbaka. Slalomen gick inte som tänkt haha, det slutade med att han backade mellan konerna. Men galoppen var så kul tyckte han!

Det är riktigt roligt att rida honom för han är så annorlunda jämfört med Lusen. Fina Porter! Bjuder på några bilder från i somras när jag badade med honom.

 

Stan

Efter skolan idag åkte jag och Frida ner på stan för att inhandla lite smått och gott, bland annat julklappar. Vi passade även på att gå förbi det nyöppnade Honeycomb där vi köpte frozen yoghurt. Helt okej faktiskt även om det skulle sitta bättre på sommaren!

Lycka

Idag när jag kom hem så väntade ett paket på mig, äntligen kom mina skor jag beställde från nelly förra veckan. Ruskigt snygga är dom men först och främst måste jag lära mig att gå i dom haha, det är inte min starka sida här i livet om vi säger så.

Julshow 2014









Har haft fullt upp hela helgen, har levt i fullständig stress men nu är det över. Som alltid så känns det småjobbigt innan med allt man ska fixa (och allt som alltid går fel som man måste panika över) men när allt väl är igång så är det ändå roligt! Dock så känns det ändå skönt att ha gjort bort det så jag kan fokusera på skolan nu dom sista dagarna innan jullovet.

Förresten, som ni ser på sista bilden så var jag och Lusen utklädda till Pocahontas. Satte fast fjädrar i man och svans, och målade med créme fraiche och vattenfärg på honom. Han blev riktigt snygg och det såg häftigt ut!

Julshowshelg

Har kvar en lektion idag innan jag åker hem och förbereder inför helgen. På söndag är det julshow och innan dess är det mycket som ska fixas och ordnas med. Har känt mig allmänt otaggad på det här i flera veckor men nu börjar det faktiskt kännas lite kul. Om nån intresserad läser så är showen på surf nu på söndag 15.00. 
 
Några bilder på finfina Bambi från i somras.

Lite av min sommar

Av en slump hittade jag en mapp på datorn med en massa bilder från i somras som jag nu tänkte dela med mig av. Hade en riktigt grym sommar med världens bästa människor, lite av allt om vi säger så. Så underbart och jag skulle så gärna vilja spola tillbaka tiden.
 
Jag tänkte vara lite smart och säga hur lång tid det var kvar innan vi satt på planet till Alanya men det blev lite fel... haha.
 
När jag inte var på ponnyridning, målade om i cafeterian eller tog hand om sjuk häst så hängde jag med Tore!
 
Och däremellan hängde jag även med bästhästen Lusen!
 
En vecka i streck hängde jag och Frida i Norrmjöle där vi åt fler mackor än vi kunde räkna till och blev bruna som få på köpet. På kvällarna blev det ett och annat bad i Kassjö!
 
Hann med många utekvällar på båten!
 
Blev firad av mina underbara vänner på min 18-årsdag. 
 
Blev hembjuden till Elvira där vi skulle göra drinkar och ligga och slappa i solen, men istället blev det molnigt så vi umgicks med hundarna. 
 
Hade piratövernattning i stallet så vi ledare skulle klä ut oss.
 
Jag och Jessica bakade en kladdkaka till stallet.
 
Gick på långa promenader med Frida.
 
Hängde på allstar en kväll med Frida, Matilda, Lisa och William. En annan kväll blev det middag där med Frida, Matilda och Nathalie.
 
Ja det här var några av alla bilder jag hittade, sommaren avslutades med bästa resan i mitt liv - Alanya. Men det är en hel klass för sig så det har jag inte tagit med om!

Sommarbilder

Mindre fin modell på bilderna medan hästarna är fina som vanligt. Men iallafall, det jag ville säga, jag saknar sommaren så mycket. Speciellt kvällar som denna, den började i regn och slutade i solsken medan hästarna gick runt och slog med svansarna för att hålla flugorna borta. Åhhh vill ha sommar och vill fota massor!

För imorgon är det fredag

Försov mig imorse men hann ändå till skolan så jag sitter för tillfället på nkn med Gabriella. Jobbade igår och ska även jobba idag, så sammanlagt har jag jobbat tre pass den här veckan då så det känns bra! 
 
Beställde ett par skor igår och en julklapp till mamma och pappa så det borde komma någon dag under nästa vecka. Hoppas skorna passar bara!

Jobb, skola, julshow

Tisdag idag! En vecka full av skolarbete, jobb och julshow. Har så mycket att göra att jag beslöt mig för att inte göra något alls utan ta en liten paus i sängen. Ser ikapp lite ph för tillfället, kom hem från jobbet för ett tag sen men snart ska jag ta tag i lite plugg så jag får något bortgjort. 

Världens finaste vänner

Något jag är extremt glad över är människorna jag har i mitt liv, mina vänner är verkligen några på miljonen. Ända sen högstadiet har vi hållt ihop och jag mår aldrig så bra som när jag är med dem. De känner mig utan och innan, de vet exakt vad de ska säga för att få mig på bra humör. Det räcker med en blick för att veta exakt vad den andre tänker. 
 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dessa underbara tjejer, allt vi gått igenom tillsammans och allt vi upplevt. Har tillsammans med dem upplevt både mina roligaste och mina sorgligaste minnen. Jag älskar er tjejer för ni är helt enkelt bäst. ♥

Inför julshowen

Sitter för tillfället hemma hos Evelina, vi skriver manus för fullt och har valt ut alla låtar till julshowen. Hela helgen kommer spenderas i stallet för att förbereda inför showen som är på söndag klockan 15. Det här kommer bli min sista julshow jag är med och sätter ihop så det är lite småsorgligt då det är så roligt. Mycker jobb, mycket planering och många jobbiga stunder men nog är det allt roligt när man står där!
 
Lusen får stå för bilden!

Gårdagens

Även den här helgen har varit riktigt bra! Igår var vi ett gäng hemma hos mig, hade en bra kväll och hade allmänt roligt. Bästa sällskapet, alltså hundra gånger om. 
 
Idag tog vi det lugnt, lite standard bakishäng när alla ligger i en hög och pratar. Sen såg vi love actually och åt marängtårta, lyckan.

Veckorna går så fort



Även den här veckan har gått väldigt fort, men fortfarande - inte mig emot. Snart jul!

Det har inte hänt så mycket i veckan, har mest sovit och sett ikapp ph. Idag hade jag första dagen som fast anställd på mitt jobb, vilket känns väldigt roligt! Börjar komma in mer i rutinerna nu så allt känns 100 gånger lättare också. 

Film från Tanzania

Igår satt vi och kollade igenom alla bilder från Tanzania och jag märkte att jag hade många filmer som jag knappt sett själv. Så igår kväll fick jag ett ryck och bestämde mig för att klippa ihop allt till en film, haha. Alla bilder och filmer är från Lake Manyara och Ngorongoro där vi var på safari.
 

RSS 2.0