På skolan

Just nu sitter jag på skolan och förbereder mig lite inför franska muntliga som jag har nu klockan 9. Det kommer gå så dåligt, men det blir skönt att få göra bort det. Har även matte muntliga idag så det blir också skönt att göra bort.
 
Även idag är det väldigt fint väder, så som det ser ut nu ska jag hem och sola lite innan jag åker iväg till stallet för terminens sista lektion i hoppgruppen. Efter sommaren får vi se hur jag gör, ifall jag ska gå kvar eller inte, men det lutar lite åt att jag stannar åtminstone en termin till.
 

Bra dag

Idag har det varit en bra dag. Den började med att jag vaknade bredvid min finaste, och sen har jag knappt haft några lektioner idag. Vi gick till ica och köpte glass på engelskan, och sen har vi suttit ute. Varmaste dagen hittills, tror det var mellan 25 och 30 grader idag. 
 
Sen jag kom hem har jag sett på gossip girl och försökt plugga lite. Än har jag inte öppnat böckerna, men det kommer väl så småningom. Imorgon typ.
 
Här bjuder jag på en fin bild på min kära vän Gabriella! 

Några bilder från den senaste veckan


One Direction i Friends Arena

Vår lilla resa började tidigt på onsdag morgon (8 maj) då jag och Elvira åkte ut till flygplatsen. Vi hämtade ut biljetterna och det, och sen kom Frida och Gabriella efter en stund.
 
 
Vi gick ombord på flyget när det kom och själva flygresan var bland det värsta jag varit med om. Trodde mina öron skulle sprängas och var tillochmed tvungen att trycka på den där knappen så att en flygvärdinna kom. Fick tips på hur jag skulle göra, och överlevde hahhah.
 


När vi väl var framme på Arlanda tog vi tåget in till Stockholm och gick direkt till min farbrors kontor där vi fick lämna våra väskor.
 


 
Vi höll på att dö av hunger så vi skyndade oss till närmaste restaurang, haha. Maten var bland det godaste jag ätit och dessutom var det årets första uteservering, så det var riktigt mysigt.
 
 
Sen gick vi och handlade lite mat och så, och så gick vi tillbaka till min farbrors kontor för att ladda mobilerna och sen bli skjutsade till arenan. Vi köade i två timmar vilket var alldeles lagom.
 
 
Känslan när vi kom in i arenan var helt obeskrivlig. Det var större än globen men man hamnade verkligen inte långt ifrån scenen. Bilderna kommer inte göra våra platser rättvisa utan vi såg mycket bättre :)
 

Ljushavet på Over Again.


Ljushavet på Little Things.

 
Själva konserten i sig kan jag inte skriva om, det går verkligen inte att beskriva hur det var. Det var verkligen helt otroligt. Och själva stämningen där inne var helt sjuk, det var verkligen en sån glädje när alla hoppade och sjöng med till alla låtar. Helt galet.
 
 
Och slutligen såg det ut såhär när vi gick ut, vi väntade en stund innan vi gick ut och sen var det bara att följa med strömmen.
 
Det här var verkligen hur grymt som helst och jag skulle absolut göra om det, hur många gånger som helst. Är så glad att jag fick vara med om det.

Nixon hopptävling 24/5-13

Hopptävlade ju i fredags, det var min och Nixons första riktiga tävling och vi hoppade lätt D, alltså 80 cm. Var väldigt nervös innan men det släppte när jag satt upp. Det var ganska varmt ute så jag tog det lugnt på framridningen och framhoppningen så han skulle ha kvar någon energi på banan. 
 
När vi väl började hoppa hindren på banan kändes han väldigt fin och hade en bra galopp. Banan var väldigt enkel så den var lätt att komma ihåg. Han hoppade allt utan att tveka och jag blir riktigt stolt över honom. Fina, fina, fina ponny! ♥
 

Foto: Klara

Det ni missat

Nu när jag ändå är inne och har en massa tid över (.........) så kan jag lika gärna dra igenom allt som hänt sen jag sist bloggade. Ska skriva om one direction i ett eget inlägg, och hopptävlingen i ett, och annars har det väl inte hänt så mycket. Har gjort bort en hel del skolarbete men har fortfarande det drygaste kvar. Nattvaktade i helgen och är därför hur trött som helst. 
 

Några bilder som Evelina fotade när jag var hos Palle sist.

Pucko, sämst osv.

Alltså det måste ju vara något fel på mig. Var med Oliver ikväll och han låste min iphone genom att skriva fel kod. Väntade ut tiden, men då skrev jag fel kod så jag fick vänta ännu en timme. Och så nu när jag har väntat den timmen ska jag skriva koden, och självklart skriver jag fel igen. Ärligt!!! Hmm. Nu fick jag sätta mig och säkerhetskopiera den och nu håller den på att återställas helt. Så ja, det här är väl inte mitt ljusaste ögonblick ifall vi säger så.
 
 

Nixon klubbhoppning 18/5

Igår var det ju dags för klubbtävlingen. Det var hur varmt som helst på banan, redan när vi byggde fram trodde jag att jag skulle svimma typ haha. På framridningen kändes han pigg och framåt, nästan för framåt. På framhoppningen hoppade han väldigt fint så jag nöjde mig rätt fort. 
 
Väl inne på banan var allt superläskigt från början. Varför stå stilla när man istället kan trava runt och blåsa upp sig? Vi tittade på några av dom konstigare hindren som muren, vattenmattan och det helvita hindret.
 
Han var verkligen hur fin som helst när vi hoppade. Superfina språng så jag hade lite problem att hänga med över hindren, haha. Han tvekade inte en enda gång och tog för sig mycket mer än vad han gjort den senaste tiden. Så himla roligt! 
 

Foto: Maria Bodin

Torsdag

Idag har det varit en riktigt bra dag! Skolan var helt okej, och sen följde Evelina med mig till Palle. Det var ett tag sen jag var där så det var roligt. Han skötte sig väldigt bra och hade alla hovar i marken hela tiden. Sen åt vi middag ute på balkongen på surf medan vi kollade på dom andras ridlektion.


Min fina♡

Igår storstädade jag mitt rum, så skönt att ha gjort det. Sen kom Oliver och vi såg på Eurovision song contest, det är roligt att det är i Sverige i år ;)


Onsdag

Har haft ett sjukt drygt engelskaprov nu på förmiddagen. Först hörförståelse och sen läsförståelse, med alltför tjocka häften. Det gick helt okej ändå och det är skönt att ha gjort bort det. 
 
Slutar om en halvtimme och då ska jag hem och plugga. Ska göra bort det mesta innan vi åker till surf.
 

Hopptävlingar

Har nu anmält mig till tävlingarna på surf, klubbhoppningen nu på lördag och den lokala hopptävlingen nästa fredag. Båda gångerna blir 80 cm, och jag är hur taggad som helst! Det ska bli så himla roligt. 
 

Tillbaka

Haha nu var det ett tag sen sist. Ska se ifall jag kan få in bilderna på datorn snart så jag kan skriva om konserten i ett eget inlägg. 
 
Igår när vi var på surf fick jag världens magont, har aldrig någonsin känt sån smärta. Det var verkligen sjukt, satt i cafeterian och skrek nästan haha. Sov inte speciellt mycket inatt och stannade därför hemma idag. Missade kursprovet i franska så det får jag lösa på något sätt, men annars är jag faktiskt riktigt taggad på att gå till skolan imorgon. Lär väl ångra att jag skrev det där, men när jag varit hemma den senaste veckan känns det kul att det händer något iallafall!


I Stockholm

Just nu sitter vi i bilen påväg till friends, det här kommer bli så himla grymt! Flygresan var bland det värsta jag varit med om, mina öron dog ju. Fyyyyy. Sen kom vi fram och så åt vi lunch ute och sen mötte vi upp min farbror.


Imorgon

Har packat färdigt för idag och ska gå ner och duscha nu. Har fått tillbaka matlusten så kunde äntligen äta en riktig middag, nu får vi bara hoppas att det går åt rätt håll. Kommer förresten spränga mina trumhinnor imorgon på flygplanet... nej usch, hoppas det går bra.
 

Åh herregud, det här kommer bli så grymt.

Snart åker vi!

Mår mycket bättre idag, det känns otroligt skönt. Längtar så himla mycket till imorgon så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har inte börjat packa än så det ska jag ta itu med nu. Herregud.
 
Det känns som om det var nyss vi var där och såg Justin, jag har knappt hunnit återhämtat mig hahha. Jag har suttit och kollat igenom vad jag och Gabriella skrev dagarna innan och efter, och herregud alltså. Helt obeskrivligt.
 

I övermorgon är det dags

Vet för tillfället inte riktigt hur jag mår, men hoppas på att kunna ta mig till skolan iallafall. Har legat och kollat på gossip girl hela dagen, inte dåligt. Däremot måste jag verkligen bli frisk nu, annars blir det allt annat än roligt att sätta sig på ett flygplan.


Tror nog att jag stannar hemma idag

Vaknade nu efter 8 timmars sömn, och har absolut mått bättre. Halsen är hur torr som helst och gör så himla ont varje gång jag sväljer. Huvudet håller på att sprängas, allt snurrar, ingen matlust. Jag hoppas verkligen att det här går över tills onsdag då vi flyger ner till Stockholm.


Min helg

Jobbade igår med Elsa, det gick smidigt och lätt eftersom det var tävling. For sen hem och duschade, och sen vidare till Oliver. Sov hos honom inatt och for sen ut till surf idag för att leda barn som skulle rida. Har haft en helg då jag gjort saker exakt hela tiden, och har börjat känna mig sjuk så kvällen kommer spenderas i sängen.


Torsdag

Hade sovmorgon till kvart i 11 imorse, inte dumt alls. Hade en riktigt härlig skoldag, sen åkte jag till stallet och har varit där hela kvällen. Jag fick rida Nixon lite barbacka i 15 min typ, väldigt mysigt men oj vilken dålig balans jag har. Jessica och Elvira hade med sig avramlingsfika, så vi satt och fikade och pratade i nästan två timmar efteråt.


Ledig dag mitt i veckan

Idag tog jag mig ur sängen med viss ansträngning och for till surf innan lunch. Vi satt ute på däcket i hagen i flera timmar och det var hur härligt som helst! Sen fotade vi några hästar och sen for jag hem, duschade och sen vidare till min fina Oliver där jag spenderat kvällen.


RSS 2.0