Många roligheter framöver

Väckarklockan ringer vid 6, och ändå har jag inte lagt mig än. Kommer vara en aning trött imorgon men tar mig nog upp ur sängen ändå. Imorgon är det äntligen dags att rida hem hästarna från betet! Ska rida Nixon, och sen även rida honom torsdag och fredag innan jag börjar jobba. Nu är det mycket roligt på gång! Men nu väntar sängen, ska kolla på något avsnitt av gossip girl innan jag somnar.


Jaxon


Fjällen

Dom senaste dagarna har jag varit i fjällen med Oliver. Det var härligt att vara tillbaka men jag fick världens sug att köra skoter! Snart så..
 
 

Ont i ryggen

Idag har varit den värsta dagen på länge (känner att det har varit många deprimerade inlägg nu på sista tiden, haha) då jag knappt tagit mig upp ur sängen. Fick fruktansvärt ont i ryggen nån gång vid lunchtid, och har knappt kunnat röra mig sen dess. Nu har jag nyss tagit en dusch och det känns mycket bättre, så förhoppningsvis kan jag följa med och bada imorgon istället.

Imorgon kommer äntligen min fina hem, har saknat honom väldigt mycket. Snart åker vi till fjällen, ska bli kul!


Naval Criminal Investigative Service

 
 
Ända sen jag vaknade imorse har jag legat och kollat på den här serien, Navy CIS. Så otroligt bra, är så himla besatt av det. Kan inte sluta se det, hahah.
 
Har med andra ord inte gjort särskilt mycket idag heller. Mår mycket bättre idag och imorgon får vi hoppas att det blir bra väder. Ska åka och bada tillsammans med Linda, Frida, Elvira och Gabriella. Ska bli roligt!

En heldag i sängen

Den här dagen började inte bra för mig, och resten av dagen har inte heller varit den bästa om man säger så. Har inte mått bra alls så jag har legat i sängen hela dagen och sett på lite tv-serier. Nä, bättre dagar har jag absolut haft.
 

Bönor i alla smaker

Den här burken fick jag med mig från Stockholm. Den forna Harry Potter-nörden i mig skrek av lycka... okej kanske inte riktigt, men det är faktiskt riktigt roligt att äta dom. Skulle väl däremot inte säga att dom är särskilt goda.

Inköp från hööks

Från hööks fick jag med mig två schabrak och två pannband, och lite småsaker. Ett svart schabrak med blå passpoal och ett pannband i samma blå färg. Det andra schabraket är brunt med rosa kant och så pannbandet i samma färg. Är riktigt nöjd över köpen! Längtar till ridningen börjar igen.

Bråk med kameran

Idag har jag haft en rätt lugn dag, ganska skönt ändå. For ut till betet och fyllde på vatten där. Tänkte även passa på att fota hästarna lite, men det blev mest att jag stod och bråkade med min kamera. Den har sina dagar...
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på några avsnitt av gossip girl. Mys!
 
En bild från idag.

3 sanningar

♦ Jag har aldrig någonsin varit så nervös inför ett prov som skoterprovet, det skriftliga alltså. Hade världens klump i magen och vågade nästan inte lämna in det, för jag var så rädd att jag inte skulle klara det. Men det gjorde jag, med endast ett fel :)
 
♦ När jag ska köpa lösviktsgodis måste jag ha en rosa skopa. Det har faktiskt hänt att jag struntat i att köpa, bara för att det inte funnits nån rosa skopa, hahhah.
 
♦ Ifall jag fick välja en plats i Sverige dit vi skulle flytta skulle jag helt klart välja Göteborg utan att tveka. Trivs så otroligt bra där! 

Tillbaka igen

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Stockholm och några dagar hos Oliver. Börjar med stockholmsresan, vi och familjen Vinqvist bodde en vecka i Waxholm och hade det allmänt bra med typ Sveriges varmaste väder kändes det som. Två hööksbesök blev det för mig, och även en dag på Gröna Lund. Träffade Elvira där och vi åkte eclipse, den nya slänggungan 130 meter upp i luften. Riktigt härlig ändå, man såg typ allt! Annars åkte vi främst bergochdalbanorna och det var sjukt roligt. En dag kom Oliver och hans pappa och åt middag med oss, mysigt att träffa min fina❤

Och nu när jag kom hem så har jag bott tillsammans med Oliver hemma hos honom i några dagar. Har varit väldigt roligt och jag saknar honom nu när han är borta..


RSS 2.0