Frånvarande

Nu var det ett tag sen igen! Det hinns helt enkelt inte med att blogga, men nu börjar det lugna ner sig lite iallafall. Bjuder på lite bilder från senaste tiden!
 
I lördags hade vi övernattning på surf med harry potter-tema. 50 barn kom det, full fart med andra ord!
 
Många kvällar har bestått av plugg av olika slag.
 
Slutar 11 på måndagar så jag bestämde mig för att laga lunch till mig och mor min.
 
Jag och Evelina tog ledigt från plugget en kväll och for till surf för att påbörja vår frisering av manar och svansar. Kate fick sig även en rejäl rengöring då hon är skadad och inte blir lika mycket borstad som andra hästar.
 
Dagen efter såg hon ut såhär igen!
 
En rolig sak som hänt sen sist är att jag har skaffat mig ett jobb. Är numera anställd på norrlands miljövård och går inskolning för att kvällsstäda på apl. Det är i rummen där dom gör mediciner så allt är kliniskt rent, väldigt annorlunda jobb men roligt faktiskt! Trivs bara bra. 

Bambi i somras

Fick några bilder av Evelina nu från i somras när jag tog hand om Bambino och Ice, när jag red Bambi en kväll på surf.
 
Foto: Evelina

Veckan

Köpte välbehövligt fika.

Hängde med Nix i torsdags.
 
Fikade en massa gott med Linda och Frida.

Jobbade med Elvira i lördags, på andra bilden ser ni min fina lösning när vi upptäckte att den undre tråden inte funkade. Vi ville inte ha lösa hästar (läs: en lös Nixon) så detta funkade bra!

Gomiddag och bio

Igår efter skolan sålde jag moppen och fick lite välbehövliga pengar. Sen for jag till Intersport och köpte en mössa, och sen direkt till Frida för att äta finmiddag. Hur gott som helst var det, och sen avrundade vi kvällen med att se the Maze Runner på bio. Filmen var faktiskt riktigt, riktigt bra och jag var verkligen skakis efteråt för jag blev så stressad ibland haha. Absolut sevärd!
 

RSS 2.0