Snapchat-brunett


Satt förresten och lekte lite med snapchat idag, och bestämde mig för att göra Elvira till en brunett. Sagt och gjort, så vad tycks?

Underbara sommar


Justin Bieber – Be Alright

Min sommar var hur bra som helst, och jag skulle göra vad som helst för att allt ska bli så som det var då. 

Studier

Idag har jag bestämt mig för vilka individuella val och så som jag ska ta. Det blir inriktning ekonomi, och i tvåan ska jag ha digitalt skapande och i trean engelska 7. Blir himla bra det här, och får hålla tummarna att jag hamnar tillsammans med mina kompisar!
 

Härlig lektion

Idag på samhälls gick jag och Frida till biblioteket och satte oss där, hittade några himla sköna fåtöljer. Vi såg på one tree hill och lite Ellen Degeneres klipp, härlig lektion ja!
 

Stallet

Igår och idag följde jag med till stallet. Har ställt upp som fotograf och hälsat på hästarna.
 

Grattis Elvira!♥

Grattis till min fina vän Elvira som fyller 17 år idag! 

Längtar till imorgon

Började dagen med att stiga upp (inte frivilligt dock) klockan 4, även fast vi började halv 10. Har inte direkt haft någon jobbig lektion idag, förutom sista timmen som var ett svenskaprov. Vi hade 2 och en halv timme på oss, jag var klar redan efter 1 timme så det var härligt.
 
Imorgon väntar en riktigt bra dag, den innefattar bland annat lunch på subway och lite andra roligheter!
 

Bjuder på en bild på Elviras extremt söta hund Ruben!

Lördag

Kom hem från stallet för ett tag sen, har varit där hela dagen. Hjälpte först Evelina och Elvira att täcka hästar, sen satt jag hur länge som helst och klippte ihop julshowsfilmen. Den är äntligen klar så det kändes bra.
 
Nu väntar först thaimat till middag och sen en tidig kväll. Jag jobbar imorgon, det känns väl inte sådär jättetaggat men det kommer kännas lättare när jag har vaknat imorgon.
 

Fredag

Tror ni inte att jag vaknar 4 idag också! Dock så hade jag somnat i mina linser, men ändå.

Jag ska till skolan idag, vi slutar ändå 12.40 så det är bara att kriga. Vid 3 åker jag och Evelina ut till surf. Är riktigt taggad på att hoppa ikväll för nixon är äntligen rakad :D så nu får vi hoppas att det blir lite mer krut i honom.


Hemma idag

Vaknade med världens huvudvärk imorse, har varit vaken sen 4 så jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan. Har förresten vaknat vid 4 varje morgon den här veckan, vi får hoppas att det här inte blir till en vana...
 
Vi får hoppas att jag mår bättre sen så att jag kan göra något vettigt. Orkar inte bli sjuk.

Truths about me

• När jag var liten skulle jag bli flygvärdinna, och flytta hemifrån när jag var 16. 
 
• När jag till exempel ska skriva en uppsats i skolan "skriver" jag den först i huvudet i flera veckor, och sen i allra sista stund skriver jag ner allt på papper. Då tar det inte lång tid alls, för jag vet ju redan vad jag ska skriva.
 
• Jag har stora framtidsplaner. Redan nu har jag ett sommarjobb och kanske även ett jobb senare på gång, det roliga är att det kommer vara i USA! Drömmen liksom. Mer om det kommer jag berätta när det blir aktuellt.


 
 
• Jag har svårt att släppa in människor helt i mitt liv, jag har helt enkelt svårt att lita på folk.

Tjugotredje

Okej jag har inget minne av att jag skrev det där inlägget klockan 5 imorse...haha. Provet gick faktiskt bättre än väntat så jag är nöjd. Skulle egentligen åka ner på stan efter skolan men jag orkade helt enkelt inte. 

Ikväll väntar en slapp kväll, ska ladda ner nån bra film och lyssna på musik. 

Ojojoj, där ska jag bo en dag ska ni se.

Lite sådär smidigt gjort

Vet inte vad som hände igår kväll riktigt, men ska försöka komma ihåg lite. Låg iallafall i sängen och pluggade, klockan var strax efter 9 kanske. Jag bestämmer mig för att ta en powernap, och vaknar 3. Får panik över att jag inte har pluggat färdigt, men tycker att det är för tidigt att sätta sig med det. Så jag ställer klockan på 4, och nu sitter jag här.

Tur som fan att jag har sammanfattningar på datorn, så jag kan sitta hela privatjuridiken och repetera ifall jag har lust med det. Provet kommer gå åt skogen men jag har en kort dag, så inga sura miner här inte.

 
 

@limeaolofsson



Eftersom att min förra twitter var mer eller mindre bombarderad med pinsamma saker från nian så bestämde jag mig idag för att skaffa mig en ny användare. Sagt och gjort, så nu hittar ni mig som @limeaolofsson (direktlänk).

22 januari

Har inte bloggat på ett tag nu, fy skäms. Nej men jag har inte gjort något alls de senaste dagarna. Har pluggat lite till provet i företagsekonomi som jag har imorgon, sett på one tree hill och sovit. 
 
Börjar känna mig lite smått hängig men vi får hoppas att det går över! 
 

Nixon 18/1

Nixon hade inte gått någonting innan så han var pigg och glad! Vi hoppade en serie som bestod av trav in på tre studs, ett galoppsprång till en oxer, och två galoppsprång till ett räcke. Allt eftersom höjdes räcket och sista språnget låg på 1.10. 
 
Sen skulle vi bryta linjen, alltså hoppa studsen, rida utanför oxern och sen hoppa räcket. Det var väldigt svårt då Nixon drog mot oxern, men det gick! 

Är väldigt nöjd över lektionen och det var väldigt roligt :)

Igår

Igår var Jessica och Evelina på praso i min klass, mycket trevligt. Dock så hade vi typ bara tråkiga lektioner.

Slutade 12.20 och for nästan direkt till surf. Eller ja, vi tog oss inte iväg förrän vid 2 haha.


Himla kallt

Idag var det 20 minusgrader ute, trodde jag skulle dö. Hela dagen har varit himla dryg, och den avslutades med skridskoåkning i iskylan. Nej, bättre dagar har jag helt klart varit med om!

En seg onsdag

Har haft en seg dag idag. Såg på en massa one tree hill avsnitt när jag kom hem från skolan, sen åkte jag till stallet. Följde med Jessica, Evelina och Ebba så jag fotade dom lite när dom red. Nu när jag kom hem har jag fixat till engelskaredovisningen som vi ska ha imorgon. Känner mig så otaggad man kan bli på morgondagen. Bara långa, dryga lektioner och så har vi skridskor utomhus på idrotten! Nä, usch.
 
Har somnat efter 1 varje natt den här veckan så ska försöka få någon ordning på det nu. Orkar knappt ta mig upp på morgonen.
 

Herregud vilken heting jag hittade!

Justin-konserten

I måndags pratade jag och Gabriella med vår svenskalärare om Justin-konserten, vi kommer missa ett svenska nationellt prov. Vi gick dit och var himla nervösa, men gick där ifrån efter att ha fått hört att det finns viktigare saker i livet än nationella prov, och att hon var glad för vår skull.
 
Skönt att det gick att lösa, och nu taggar vi som fan! Idag är det 96 dagar kvar, helt sjukt vad tiden har gått fort ändå.

Ont i benen

Jag har så ont i mina ben så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte vad det är för något, kanske träningsvärk men jag har inte direkt gjort något..? Det känns som om jag har blåmärken överallt, ända in till benmärgen typ. Har inte kunnat gå normalt idag, och alla trappor är rena rama tortyren! Usch och fy.
 
Känner för att bara gå och lägga mig, men istället ska jag skriva en recension på en film vi såg på samhällskunskapen innan jul. Som tur är behöver man inte skriva så mycket, så jag borde hinna lämna in den.
 

Vänsterhänt

Var och tog min andra gardasilspruta idag, gjorde förjävligt ont och jag visste inte vart jag skulle ta vägen haha. Sprutan kombinerat med träningsvärk från helgens jobb har resulterat i en mörbultad/halvt förlamad högerarm. Imorgon kommer jag därför till stor del vara vänsterhänt, ska bli spännande.

Hopplektion Nixon 11/1-13

Kom nyss hem från stallet, hade en lite enklare övning idag men oj så jobbigt ändå. Har inte riktigt konditionen som krävs, haha. Vi hoppade på lite lägre höjder och hade lite volter och bommar. Det var kul att hoppa igen, och Nixon var himla fin. Inte alls lika trött som han brukar bli, och när han rakas kommer han äntligen bli sitt pigga, gamla jag igen!

Nu ska jag äta något, och sen ska jag sova. Åker redan halv 7 imorgon, så det blir inte många timmars sömn inatt.
 
En bild på Nixon som jag tog i höstas.

Mot stallet

Nu ska jag snart byta om till ridkläder, och fara till stallet för årets första hopplektion. Är något taggad och jag hoppas vi får göra något roligt.

Känns väldigt skönt att det är helg, även om jag ska jobba hela helgen. Usch vad trött jag kommer vara på måndag.

Bucketlist


Sommaren 2012

I brist på annat får ni lite bilder från sommaren. Saknar sommaren så himla mycket, allt var perfekt.
 

En bild

Satt och rensade bilder från mobilen, och så dök den här bilden upp.

 
Den här bilden är tagen på den värsta kvällen i mitt liv typ. Det började med att vi tog tåget till Hörnefors för att se på en fotbollsmatch, då var det bara roligt. Sen blev det värre då vi skulle hem. Vi blev inlåsta på resecentret, larmet gick igång, och vi var helt säkra på att det var någon där inne med oss. Jag har aldrig varit så rädd och jag var helt säker på att jag skulle dö, haha. 

Så, kvällen slutade med att vi satt fast i Hörnefors klockan 2 på natten eftersom bussjäveln körde förbi oss. Nej, usch och fy.

Första skoldagen

Höll på att försova mig imorse eftersom att min mobil dog inatt, hade varit en riktigt bra start på terminen känner jag. Tog mig till skolan i tid och dagen har varit otroligt seg, även fast vi slutade 12.40. 

Jag, Gabriella och Frida hoppade över fisklunchen och åt på subway istället, ett av dom bättre valen jag gjort kan jag ju säga. När jag kom hem åkte vi till min morbror där en middag med släkten väntade. Eftersom mormor och morfar åker till Thailand nu (nej nej, inte alls avundsjuk) sa vi hejdå till dom och så.

Nu väntar en tidig kväll och vi får hålla tummarna att min mobil överlever natten.


Sista dagen av lovet

Hemsk att det är skola imorgon...men de flesta började redan igår, så jag får väl se det positivt att vi iallafall fick en dag extra. Så jag har bara tre dagars skola den här veckan, dock så känns det riktigt tungt då jag jobbar hela helgen. 
 
 

När drömmar slår in

Något jag längtar otroligt mycket till är den 22 april, och den 8 maj. Jag lyckades nämligen få tag på biljetter till mig och mina vänner när de släpptes, så nu ska vi åka och se Justin Bieber och sen One Direction. Lyckan alltså! Jag och Gabriella åker och ser Justin, och när vi ska se One Direction följer även Frida och Elvira med. Det kommer bli magiskt och jag längtar så!

Vem är jag?

Jag heter Linnéa Olofsson, är 18 år gammal och bor uppe i Umeå. Går sista året på Dragonskolan där jag studerar ekonomi, tar studenten nu i juni vilket känns obeskrivligt bra. Planerna efter sommaren är än så länge rätt oklara, antingen får jag (förhoppningsvis) ett jobb så jag kan tjäna lite pengar. Sen får vi se om det blir resande, en lägenhet, en häst eller något annat, det får tiden utvisa helt enkelt. 
 
På fritiden hänger jag helst med mina fina vänner, har en hel hög med dom som är fruktansvärt underbara. Vi brukar hitta på lite allt möjligt, hittills har vi bland annat hunnit med en Alanya-resa, fjällen i höstas och en hel del utgångar. 
 
Annars hittar man mig garanterat i stallet där jag rider i en träningsgrupp med inriktning dressyr. Har tidigare tränat och tävlat hoppning med ponnyn Munsboro Nixon, men sen kände jag att dressyren lockade mer. Rider idag en d-ponny vid namn Lusardo, eller Lusen som han kallas. Vi har hittills tävlat upp till LB nivå och tränar hela tiden för att bli bättre!
 
Så kort och gott, här får ni följa mig i min vardag. En blandning mellan hästar, kompisar, resor, foto, jobb och skola, hoppas ni stannar!
 
 

RSS 2.0