Världens bästa ponny

Åkte länsbuss till surf igår med Evelina, det var lite spännande då vi varken visste var eller hur vi skulle kliva av. Men det löste sig som tur var! När vi kom dit så passade vi på att fota mig tillsammans med Nixon, och sen fotade jag henne och Hebel. Fina ponnysar!
 

Lite uppdatering vore fint

Ja vad ska man säga! Livet rullar på. Haha, nej men jag gör inte så mycket om dagarna som är värt att berätta om så därför är det väldigt dött här. Men jag tänkte ge det ett försök iallafall.
 
Idag åkte jag upp till vårdcentralen för att ta den sista av gardasilsprutorna. Känns skönt att ha gjort bort det. Ikväll ska jag till Evelina för att se på film och äta gott! Och imorgon är det ridning, är himla taggad på det! Ska ta och skriva ett inlägg om tävlingen som var i söndags också.
 
Evelina och Hebel.

Idag får vi lov!

Sista dagen innan lovet! Det känns väldigt skönt men dessvärre kommer jag ha en hel hög med plugg att ta itu med. Det känns som att alla lärare tänkt samma sak då resten av proven den här terminen ligger antingen vecka 45 eller 46, kul. 
 
Annars så ska jag sova, vara i stallet och äta en massa gott! Kanske blir det en tur upp till stugan också. Mysigt mysigt.

Höst

Canon EOS 700d

Life is a highway

 
 
 
Det här kan vara en av dom bästa låtarna någonsin! Och filmen är en av mina favoriter, iallafall av barnfilmer, Bilar!

Godnatt!

Somnade direkt efter middagen igår haha. Vaknade upp idag med sjukaste träningsvärken någonsin, och det blir värre imorgon... som tur är så börjar veckan lugnt med en extra sovmorgon. Välbehövligt! 
 



Magont

Stannade hemma idag på grund av magsmärtor, det försvann lite efter jag åt frukost men sen kom det tillbaka igen. Så med andra ord har jag mest legat ihopkurad i sängen och sett på serier, mysigt men hade kunnat skippa magontet. 
 
Kvällen kommer iallafall bli bra, först thaimat till middag och sen ännu mer serier och idol. Måste lägga mig tidigt iallafall, ska jobba imorgon. Är sjukt taggad på det nu, kommer väl ångra det jag nu skriver imorgon när jag står där med grepen i händerna. Men men!
 
 

Fina ponny♥

 

Idag har jag...

- Cyklat till skolan för första gången på riktigt länge! Lyckades tajma väldigt bra då det snöade idag.
 
- Inte haft någon jobbig lektion. 
 
- Kört bil till SURF. Kände att det var hög tid att börja köra lite igen!
 
- Varit med på en studiecirkel om mental träning. Typ stresshantering inför tävling och sånt! Väldigt användbart. 
 
- Haft US-möte och försökt klara upp några saker.
 
- Och slutligen så har jag ridit. Har ont i exakt hela kroppen, och när muskler man inte ens visste om att man hade börjar värka som sjutton, så vet man att man jobbat på bra. Oj vad detta kommer kännas imorgon!

Ny vecka

 
Måndag igen! Halva dagen är snart bortgjord och jag har redan gjort bort en redovisning. Vi fick A på den och det känns så himla skönt! 
 
Kvällen kommer bestå av plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg. Måste göra bort en hel del saker och så har jag flera prov inom den närmsta tiden, bland annat ett nk-prov på onsdag. 

Fotografering nummer två

Var ute och fotade med Frida en sväng, vi var ute i ungefär två timmar haha. Det blev riktigt fina bilder och förhoppningsvis har vi tillräckligt nu ;)
 
Resten av dagen/kvällen ska jag plugga lite till redovisningen imorgon, redigera lite bilder, måla naglarna och se på serier! Älska höst, allt blir så mysigt.
 
En bild på fina Frida. Stört hur fin hon blir på bilder! 

Härlig söndag


Var ute med Jaxon för ett tag sen och passade på att ta med kameran. Ska även ut och fota med Frida lite senare idag, vi ska göra en fotobok på digitalt skapande.
 
Det här kommer bli en riktigt bra dag och jag kommer få mycket jobbigt bortgjort de närmsta dagarna!

Fina ponnyn!

Igår fick jag rida Nixon igen i dressyrgruppen. Eftersom han blir så himla stel och stressad om man har spö så provade jag att ha hoppspö och det gick mycket bättre. 
 
Från början var han lite stel men jag gav inte upp utan red hela lektionen och jobbade på. Var heeelt slut efteråt, haha. I slutet var han hur fin som helst, hade fin bjudning, avslappnad och så hade jag verkligen inget i handen! Han var så otroligt fin.

En gammal bild från en dressyrtävling i vintras.
 
Förresten så är det en dressyrtävling den 27 oktober, alltså om lite mer än två veckor! Ska troligtvis vara med på Nixon och jag är så himla taggad. Mitt mål är isånafall att få en någorlunda avslappnad ponny som inte bara springer ifrån domaren (som alla andra gånger) haha.

Tjejkväll

Igår var Frida, Gabriella och Alexandra här. Vi såg på idol och åt en massa gott, så mysigt.
 

Lite foton från igår

Igår på digitalt skapande-lektionen så gick jag och Linda ut en sväng och fotade. Håller fortfarande på att lära mig de nya funktionerna på min kamera men än så länge så älskar jag den verkligen!

Canon EOS 700d

Kate igår

Igår red jag Kate igen, vi red dressyr men vi skulle egentligen ha haft hoppning. Vi hade lite lösgörande och bogen in, det var skönt att få jobba lite.
 
Kate kändes fin och mjuk, lite osamarbetsvillig från början men har börjat hitta ridningen lite på henne. Första gången satt jag mest på henne och vågade knappt ta i henne, hon kändes så himla känslig haha. Men hon var fin och jag är nöjd!
Fina Kate!

RSS 2.0