Update


Hittade den i min bh jag hade på mig igår, hahaha. Orkar inte med mig själv... 

Utgång med tjejerna





Igår var vi ett gäng som förade hos Fanny i hennes lägenhet, många nya ansikten vilket var roligt! Sen åkte vi vidare till five där vi stannade till stängning ungefär. Helt okej kväll, ingen höjdarkväll kanske men nog hade vi kul allt. Lyckades dock tappa bort både mitt bankkort ochnummerlappen till jackan, bankkortet låg i min jacka men jackan var det lite svårare att få igen haha.  
 
Idag ska jag till min kusin då han fyller år idag, sen tror jag bara jag ska ta det lugnt och se film typ. 

Svar på fråga

Anonym om: Ny säng
vad är det som står i fönstret?

Svar: Det är min rosa lilla vattenpipa som jag köpte i Alanya. Jag och Linda spontanköpte dem sista kvällen! 

RC-6

Igår införskaffade jag mig äntligen en fjärrutlösare. Har velat ha en hur länge som helst nu så nu tog jag tag i det. 249 kr på netonnet!

Ny säng

Håller på att göra om lite smått på mitt rum nu och överst på listan stod en ny säng. En 120 fick det bli, 15 cm bredare än den innan plus så fick jag iväg ramen. Så nöjd och sover bättre än någonsin (inte för att jag typ någonsin sover dåligt)!

Nu börjar helgen snart


Ritade en fin teckning på Elviras mobil.

Torsdag idag, två prov bortgjorda och det känns fruktansvärt bra. Fredag imorgon, vilket betyder utgång med några fina tjejer. Ska nog bli kul! 

Västkusten

Hittade igen alla bilder från västkusten när vi var där för några år sen. Det är så fruktansvärt fint där och har många roliga minnen, det hände mycket under de där soliga veckorna som varje år slutade med Göteborg och Liseberg. 

Världens bästa ponny

Canon eos 700d.

Vinterland





Gyarb och vaccinsprutor


Mitt och Fridas gymnasiearbete som är på väldigt god väg att bli färdigt. 80 procentsseminarium idag och sen kan vi skriva klart allt!

Har för en gångs skull tid att skriva på morgonen. Tisdag idag, vilket innebär sovmorgon för min del men idag ska jag och Gabriella upp till sjukhuset och ta sista vaccinsprutan sedan Tanzaniaresan. Skönt att få det bortgjort men är inte speciellt nervös faktiskt, sprutor är en av få saker jag inte är dödligt rädd för haha.

Skoter










Håller på att längta ihjäl mig efter fjällen! Ska nog upp en sväng på sportlovet så det är ungefär en månad kvar till dess. Sen hade vi tänkt åka iväg dit igen vi i vårt gäng nån gång mellan sport- och påsklovet, två fulla bilar blir vi så det blir nog super!

Igår fredag




Igår efter skolan satt jag och Frida i flera timmar och skrev på vårt gymnasiearbete, så skönt att få lite bortgjort. Sen blev det tacomiddag med familjen och sen myskväll med Frida, Elvira, Gabriella och Linda. Bra dag som slutade väldigt dåligt däremot, då jag lyckades dra på mig parkeringsböter pga datumparkering. Så surt och så onödigt!

Bästa någonsin






Några fina bilder på mina tjejer från världens bästa resa.

Jobb i stallet



Jobbade på surf idag med Sara, rätt slö dag så det var skönt. Vi blev klara väldigt fort idag och hon skulle träna så jag satt och halvsov i cafeterian med båda katterna som sällskap. Mys lördag!

Amerikanska pannkakor



Jag lagade amerikanska pannkakor för nån dag sen, och insåg att min talang här i livet tydligen är att göra runda pannkakor!

Sämsta tiden på året



Har känt mig krasslig hela veckan, lite sådär standard i januari men förhoppningsvis släpper det snart. Förövrigt så har jag insett att det här är den värsta tiden på året. Det är mitt i vintern, mörkt och kallt, alla är deppiga, skolan drar gärnet inför slutspurten, och det händer inte ett dugg här nu på kvällarna. Nä, bättre kan man ha det men som tur är blir det bara bättre hädanefter! 

Lusardo

 
Igår red jag Lusen igen, vi tränade på programdelar inför tävlingen. Han hade hoppat innan så han var lite dryg i början och ville inte riktigt jobba. Men han var överlag väldigt fin, speciellt i slutet. Jag la upp stigbyglarna framför sadeln för att orka rida mer själv och det gav resultat. Galoppen gick riktigt, riktigt bra då han var väldigt samarbetsvillig och jag kunde komma ner i sadeln bättre. 
 
Själva programdelarna gick sådär och det jag måste göra innan tävlingen är att se till att jag verkligen kan programmet. Kan jag programmet kan jag tänka mer på själva ridningen och då går det bättre. Sen funderar jag på hur jag ska kunna väcka upp honom bäst på framridningen eftersom man inte får ha spö på banan. Han har en tendens till att sega ihop lite på banan och då orkar jag inte rida honom framåt ordentligt. Men det löser sig säkert, ska tänka ut något bra. 

Sockerberoende

Ni som känner mig vet att jag har varit (och är fortfarande) extremt beroende av socker, men nu har jag tänkt dra ner på det ordentligt. Igår fick jag det stressigt innan skjutsen till stallet svängde förbi, så utan lunch i magen slängde jag ihop smoothien ovan (mixade den såklart också haha). Naturell yoghurt, vaniljkesella, hallon och kokos, det blev så sjukt gott så tiiippss!

Frisering och tävlingstankar

Igår passade jag på att åka till stallet med Evelina, Jessica och Ebba. Vi rakade några hästar, däribland dem Lusen så vi är redo för tävlingen om tre veckor. I år ska vi satsa! Har tillochmed börjat träna själv för att kunna orka rida bättre. 7 februari är det alltså klubbtävling i dressyr och vi ska rida LB:1, det nya programmet. I juni kommer vi, om vi båda håller oss friska, tävla på den lokala tävlingen och det känns så roligt! Förra året var vi med utom tävlan men i år blir det på riktigt!

Helgen

Några bilder från helgen! I fredags såg vi unbroken på bio, bästa filmen på länge så gå och se allihop!! Innan bion åt vi buffé i utopia och det var sinnes gott det också. Bästa sällskapet dessutom, så en väldigt bra fredag. 

Torsdag


For ner på stan efter skolan med Frida, Linda, Dahggen, Johan och Filip. Vi fikade på Waynes sen passade jag på att köpa nya marabou japp, sjukligt god. Helgen verkar hittills bli bra med både middag, bio och stugmys!

Trestena miss chestnut

Idag fick jag prova rida Nattas ponny Chessy på ridlektionen. Har aldrig suttit på henne innan, det är alltid spännande att rida nya hästar så det var roligt. Hon var lite speciell att rida och det tog ett bra tag innan jag hittade knapparna, men roligt var det och hon var väldigt fin på slutet. Kul att få rida någon annan ponny ibland så man inte fastnar i en sorts ridning!

Johan på ask

Nu har min kära vän Johan skaffat sig ask men tycker att han får lite för få frågor, så in och fråga! Han svarar på allt. Här hittar ni den.

Mitt 2014

2014 är verkligen året då jag gick från att må som allra sämst till allra bäst. Jag fick inte världens bästa början på året med andra ord, men med hjälp av min närmaste vän fixade det sig. I somras tog det verkligen vändning och sen dess har jag mått bättre än någonsin. Är så glad över att ha dessa personer i min omgivning och vi har verkligen haft roligt!
 
Har sparat en hel del bilder under året som gått så nu tänkte jag bjuda på en bildbomb. 
 
Var på invigningen av umeå 2014, var blond, firade Linda med kinamat.
 
Över sportlovet åkte vi till Tanzania där vi stannade i 10 dagar. Mitt livs fotoresa typ! Har så fruktansvärt många fina bilder därifrån.
 
Hade en rolig vår när jag väl mådde bra och det var mycket som hände. Hängde i stallet, åkte till Stockholm en sväng, tävlade Lusen, höll i piratövernattning i stallet, vi tog bort Jaxon♥, hoppade hinder i skogen och var på fabriken. 
 
Hade världens bästa sommar!
 
Sommaren avslutades med Alanya-resan, bland det bästa jag varit med om verkligen. 
 
Vi drog till min stuga i fjällen över en helg och hade det allmänt asgrymt.
 
Ja, sen har vi hösten och vintern. Har mått så sjukligt bra och vi har verkligen hittat på mycket. Paradisbadet, middagar, myskvällar, bio, Johans stuga, och många utekvällar på five och lokal. 
 
Får väl säga tack till allihop som gjort det till ett bra år helt enkelt!

2015

Lite bilder från nyår! Hade en övervägande bra kväll med många roliga stunder och en del mindre roliga. Vi började med att äta middag hos Elvira, först ost- och kexbricka till förrätt och sen det ni ser på bilden till huvudrätt. Vi skulle egentligen pressa potatisen men det blev inte av, oklart varför. Till efterrätt skulle vi äta cheesecake men dem bestämde vi oss för att spara till när vi kom hem (att de sen slutade på golvet och väggarna i min hall är en helt annan historia).
 
Sen vidare till Sofias kvarterslokal där vi förade, sen till fabriken där vi var i några timmar. Hade allmänt trevligt, stod ute vid älven vid klockslaget och såg fyrverkerierna från stan. När vi blivit less allihop bestämde vi oss för att röra oss hemåt och efter många om och men var allihop hemma hos mig där det inte blev särskilt mycket sömn.

En tur till stallet

I fredags var vi några som for hem till Johan där vi skulle se på film och bara umgås typ. Allmänt mysigt och sen sov vi där.
 
Igår tog jag och Elvira med oss killarna + Frida och Linda till stallet där de fick prova på att rida. Det var väldigt roligt och jag tror de hade minst lika roligt. Vi fick oss några skratt iallafall om vi säger så, haha! Bjuder på lite bilder.
 
 
Sen har vi mest filmer från när dom rider men ska försöka fixa ihop något att visa.

RSS 2.0