Ett tag sen sist

Nu har jag inte skrivit på flera dagar. Har inte haft lust eller tid, men nu ska jag försöka börja igen. 
 
Sitter på veckans första lektion, som är franska. Det regnar ute och jag körde moppe hit. Körde i typ 10km/h eftersom jag tänkte att det var as halkigt ute, fast det var det väl inte. Jag tror fortfarande känslan av att köra omkull sitter kvar i mig, hahah.
 

Believe Tour - bilder

Här kommer några bilder, filmade mest så det blev inte så många.


Bästa någonsin

Ja herregud, vart ska jag börja? Kan inte beskriva riktigt hur det var. Men föreställ er att sitta i ett fullsatt Globen i 3 timmar innan Justin kom in. Hela tiden är det någon som drar igång något, vi varvar mellan att göra vågen, skrika "we want justin" och "Justin Bieber" och sen klappa i takt. Alla stampar med fötterna i golvet i takt, vi sjunger baby och beauty and a beat tills halsen gör ont. Och sen när Justin kom, herrejävlar. Det finns inga ord, så jävla perfekt.

Åhherreeeguuud

Först lite snabbt om gårdagen. Jag, mamma och Jeanette gick in till Sigtuna med Jaxon. Vädret var hur fint som helst! 
 
Nu så ska jag duscha och göra mig iordning, sen åka förbi en sväng på hööks och horze. Efter det ska jag hitta igen Gabriella, och sen blir det kö utanför Globen. Egentligen behöver vi inte köa men bara det i sig är ju en upplevelse. Alltså det här kommer bli så jävla grymt!!!

Solig dag i Stockholm

Så, startade om mobilen några gånger och nu verkar det funka igen! Var på stan idag och fick med mig ett svart linne, en svart bh, nagellack och någon form av öronproppar som vi ska ha på konserten. Är så himla taggad, och vädret gör ju inte direkt mitt humör sämre! Älska sol.


Less

Min bloggapp funkar inte längre, blir så himla less... ska se om det börjar funka igen, annars blir det nog inte så mycket uppdatering.

Jobb i sommar

Fick hem ett brev idag där det stod att jag fått jobb på 4h-gården på Nydala under sista perioden. Hade varit kul, men jag och Frida ska jobba på Nolia då så det funkar ju inte :)


Mot Stockholm (och Justin)

Alltså det här är helt gaaaaaalet, ska snart gå ut till bilen för att åka mot Stockholm. 4 dagar i Stockholm, plus det viktigaste - se Justins konsert. Livet är så jävla bra just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.


Kreta

För någon dag sen bokade vi äntligen vår utlandsresa, så det blir Kreta den 22 juni. Längtar!


Skype

Sitter för tillfället och pratar med Frida på skype. Vi har gjort klart vår redovisning som vi ska ha imorrn, så det känns skönt att ha gjort den. Ikväll åker jag till surf för att rida lektion i kombigruppen istället för Jessica, spännande att se vem jag får rida.
 

Rida nya ponnyn

Följde med Jessica, Evelina och Ebba till surf för att fota deras lektion. Just när jag börjat fota blev jag tillfrågad att rida nya ponnyn Lusen lite på deras lektion, så jag gick och gjorde iordning honom. Han var otroligt fin att rida, lite envis ibland men väldigt rolig! Ska bli kul att se hur han blir sen när han vant sig mer.


Tävlingsoutfit

Beställde hem ett nytt schabrak och ett pannband förra veckan, och idag kom det. Ska ha det på den lokala tävlingen i maj, Nixon kommer bli så snygg i det!


Det blev någon konstig färg på pannbandet, men det är iallafall knallorange.


3 sanningar

♦ Jag har väldigt lätt för att läsa av människor, typ se hur de känner eller hur de reagerar i olika situationer utan att de egentligen visar det. Det är riktigt konstigt, men det har alltid varit så.
 
♦ När jag var yngre skulle jag smsa mamma från min morfars mobil, var väl inte direkt särskilt teknisk av mig. På något sätt lyckades jag skriva in en text så varje gång han låste upp mobilen stod det "hej mamma, hur mår du? saknar dig, puss" med diverse stavfel, haha.
 
♦ Jag börjar fundera allt mer på att bli blond igen. Hade vitt hår när jag var liten, började färga håret när jag var 12-13 år gammal ungefär, och har sen dess varit brunett fram tills nu förutom ett år på högstadiet då jag blev blond igen. Kommer däremot inte färga det blont direkt, utan färgen ska få blekas ur mer innan.
 

Grubberevyn

Igår for jag, Frida, Elvira, Lisa och Gabriella och såg grubberevyn. Det var roligt, och innan det började gick vi omkring på skolan och fick en massa minnen. Vad mysigt grubbe är!


Tidig läsning

Vaknade redan vid 4 imorse och skrev då inlägget under, haha. La mig inte igen utan passade på att läsa klart min engelskabok som vi har test på idag, duktigt av mig.


Vad roligt jag har

Just nu händer det inte så mycket på dagarna för mig, haha. Har skola, åker hem, lägger mig i sängen, somnar, vaknar, skolan och så om igen. Tror jag håller på att bli sjuk eller något eftersom jag sover så mycket!


Jobb med Ebba

Somnade redan vid 7 igår så jag vaknade nu och kan inte somna om, haha. Jobbade med Ebba igår så därför var jag trött. Hade väldigt ont i fötterna när jag kom hem.


Hoppning ikväll

Nu ska jag byta om lite snabbt och smidigt, sen åker jag mot surf för att rida. Ska bli kul, får troligtvis hoppa nixon som vanligt :)
 

Fredag idag!

Sitter på veckans sista lektion med Frida och gör bort lite skolarbete. Ikväll blir det ridning vilket känns väldigt taggat, hoppas vi får göra något roligt :)

Svenskatalet och ridning

Igår höll jag mitt tal. Jag tycker det gick helt okej bra, däremot blev jag sjukt nervös som vanligt haha. Men jag är nöjd och det är skönt att ha gjort bort det! Efter vi slutat for jag och Frida och åt lunch på Frasses, mycket välbehövligt. Sen väntade jag in Evelina, och så cyklade vi till Palle. Det var himla blåsigt och jag fick ont i öronen, och så blev jag väldigt trött haha. Men fram kom vi. Red lite på banan, han var väldigt fin men direkt Evelina hade åkt så tjurade han ihop och började studsa lite.


5 sanningar

♦ Min farfar jobbade med att skriva matteböcker, och jag har som tur är ärvt lite av hans kunskaper. Haha, det lär jag behöva nu iallafall. När jag gick i 6års räknade jag i en mattebok för årskurs 4 på fritiden, bara för att jag tyckte det var kul. Den glädjen känner jag inte alls av längre.

♦ När One Direction-biljetterna skulle släppas var alla väldigt skeptiska till att jag skulle köpa. Det var ingen som visste helt säkert om dom kunde gå med mig, och ändå skulle jag köpa 4 stycken. Tänk vilken tur att jag köpte dom iallafall!

♦ Jag har åkt och kört skoter i hela mitt liv, och har längtat ihjäl mig efter att få ta skoterkortet. Några dagar innan nyår fick jag mitt nytagna skoterkort på posten, och nu kan jag köra med gott samvete ;)

♦ När vi skulle söka till gymnasiet var jag helt säker på sam först, och tyckte att ekonomi lät urtrist. Övertalades att följa med och lyssna på ekonomi när det var öppet hus på draggen, fastnade för det, och tvekade aldrig när jag väl skulle söka.
 
♦ Jag fullkomligt hatar höjder när det kommer till tivolin. Fritt fall och atmosfear och dom är alltså inget för mig haha. Däremot bergochdalbanor tycker jag är sjukt roliga, och sitter mer än gärna längst fram!

Tal imorrn

Har övat på mitt tal nu, lyckas inte få det under 6,20 men får hoppas att jag drar ner lite på tiden imorrn iallafall haha. Ska snart gå och lägga mig, imorgon ska jag vakna tidigt och öva lite till. Hade jag tänkt iallafall, lär väl inte bli så direkt.
 
Ska rida Palle imorrn, eventuellt följer Evelina med och fotar lite :)

Bjuder på två bilder, den till höger bjuder jag på för jag är på så bra humör!

Igår

Skrittade en sväng med Palle i det fina vädret, han skötte sig mycket bättre än sist. Han var väldigt fin! Lastbilar och sånt gick bara fint, däremot grå snöklumpar verkade kunna attackera när som helst. Övade lite på talet igår, tog tid och det tog nästan 6 minuter! Hade gissat på tre så det kändes väldigt bra. Det brukar ta ungefär en minut kortare när jag väl står där, haha.


Slut på lovet

Jobbade igår så hade aningen ont i armarna och axlarna, haha. Har varit en helt okej dag idag, har varit trött men det har gått fort. Fick reda på att jag ska ha mitt tal på onsdag och det känns väldigt skönt, två dagar extra att öva på. Nu ska jag ut till Palle och rida en sväng, härligt med sol och allt!


Sista dagarna av lovet

Har varit i stallet dom dagarna jag varit hemma nu, har varit väldigt fint väder så vårkänslorna har kommit för länge sen. Idag däremot måste jag skriva klart mitt tal som jag ska ha nån dag i veckan. Eventuellt ska jag ha det redan på måndag men jag hoppas det blir senare.


Upp i luften

Idag har det varit en väldigt bra dag. Först så körde vi på en kortare tur upp på Jofjället bara, så när dom andra for hem så stannade jag kvar och körde runt lite själv. Sen när vi kom tillbaka hade morfar ordnat med någon så vi skulle få åka helikopter, har aldrig åkt det på vintern så det var nervöst. Den landade på isen just nedanför stugan så det var häftigt. Det var väldigt roligt och riktigt läskigt för det blåste ganska mycket.


Södra Storfjället

Igår var det fint väder så vi körde till Södra och var där under dagen. När vi skulle hem beslutade några av oss att stanna kvar och köra en sväng till runt själva fjället och sen ner mot Joesjö. Vi var hemma kanske tre timmar efter dom andra men oj vad roligt vi hade.


RSS 2.0