Söndag


Idag är det första advent och jag har faktiskt redan julkänslor! Mysigt värre och är taggad på att öppna första luckan på chokladkalendern imorgon. 

Tog en promenad efter jag vaknade, gick över en mil och höll på att frysa ihjäl på köpet. Sen åkte jag och Elvira ut till surf för att ha möte, nu är det inte länge kvar till julshowen. Två veckor! 

Småseg lördag



Vaknade imorse efter alltför lite sömn, men jag, Frida och Oscar begav oss till Vännäs för att se innebandymatch. Johans lag mötte dahggens, Axels och rjs lag så det var kul att se allihop! Sen åt vi en välbehövlig lunch innan vi åkte hem till Johan där vi halvsov i några timmar.
 
Ikväll var vi hemma hos mig och åt middag och såg på film. En myskväll när den är som bäst helt enkelt!  

Five i fredags









I fredags gick vi som sagt ut, vi var bjudna till att äta middag och förfesta med Kian, Eric och Kristian från paradise hotel. Maten var god men det bästa var absolut sällskapet! Efter några timmar kom resten av våra vänner så vi var helt enkelt ett rätt stort gäng, underbara människor som gjorde kvällen till en av dom bättre hittills!  

För livet känns bra

Precis som jag hoppades på så har veckan gått fort. Torsdag har det hunnit bli, och jag och Frida har tagit helg för veckan. Imorgon är vi lediga vilket kommer firas med lunch på stan och sen blir det hemåt för att förbereda inför kvällen. Vi ska först träffas hos Lisa och ha det allmänt trevligt innan vi rör oss mot five. Där ska vi få äta middag och förfesta med Kian och Eric från ph, det blir säkert kul! Sen kommer resten av våra vänner dit lite senare så förhoppningsvis blir det en rolig kväll! 
 
 

En bra måndag

Veckan har börjat bra med en väldigt kort dag, hade endast en lektion vilket resulterade i att jag slutade redan 9.30. Har lite plugg att ta itu med och skulle behöva fara en sväng ut till surf så en halvdag passade alldeles utmärkt. 
 
Förhoppningsvis går resten av veckan fort för på fredag har vi riktigt bra planer som det ser ut nu!

 
Några bilder från den senaste tiden!

Min helg

I fredags var det dags för bio, efter att ha väntat ett år så var vi lagom taggade på att se fortsättningen av hungergames. Filmen i sig var helt okej, kort och gott så längtar jag till nästa film. Innan filmen åt vi pizzabuffé på Ronyas och även en sväng förbi hemmakväll hanns med. 
 
Helgen har varit rätt slapp då jag knappt orkat ta mig ur sängen haha, men såna behövs också. Har fått tillbaka mitt beroende av masterchef så har sträcksett det.
 
 

Världsbästa Lus

Red Lusen igår på ridlektionen och han var en helt annan ponny redan från början, om vi jämför med hur han var på tävlingen. Vi körde en övning från MSVC-programmet då vi övade på sluta ur halvvolt. Lusen kändes pigg och glad redan från början och största fokus låg hela lektionen på att få honom att svara framåt, segade han ihop så tog jag ett extra varv runt fyrkanten då jag red lätt och tänkte framåt, framåt, framåt. 
 
Överlag så var han fin och slutorna gick verkligen över förväntan. Fina ponny! Pratade med Emmeli sen och även om jag inte blev uttagen till dressyrsatsningen kommer jag få tävla på hemmatävlingarna förutsatt att det inte händer något haha. Det ska bli jättekul och det känns peppande att ha något att träna inför igen!
 
En bild från i somras på vår första lokala dressyrtävling. Just i galoppen som den här bilden visar var han så himla fin, riktigt häftig känsla.

Johans stuga

Helgen bjöd på lite festligheter då vi drog till Johans stuga. En välbehövlig helg med bästa sällskapet, och standard bakishäng dagen efter med en massa gott och Harry Potter. Så mysigt!

Framför brasan

Idag gjorde jag bort både engelskaglosorna och ett prov jag missat. Båda gick bättre än förväntat, särskilt provet. Imorgon väntar ännu ett prov innan jag tar helg. Har riktigt bra planer för helgen och ska passa på att njuta av ledigheten innan nästa vecka!
 
För tillfället har jag satt mig nere i källaren framför brasan och ska plugga lite. Hade mitt sista inskolningspass på jobbet idag så från och med december har jag mina egna pass! 

Dressyrtävling med Lusen 9/11-14

Igår var det då dags för dressyrtävling igen! Jobbade under dagen så var lagom trött sen haha. Red LB:1 som är snäppet svårare än de klasser vi tävlat innan. 
 
Det var väldigt dåligt underlag utomhus så man kunde bara skritta innan man fick komma in i ridhuset. Så framridningen var lite för kort för min smak men det gick över förväntan ändå. Dock var han genomseg redan från start, han var inte alls som han brukar vara vilket var lite konstigt då han vilat en vecka. 
 
Hade en rätt så dålig känsla genom hela programmet då han kändes väldigt seg och motvillig, sen tog det stopp i galoppen då han sa ifrån ordentligt. Fick några riktigt låga poäng på dom delarna vilket sänkte resultatet också. Är smått besviken då det känns lite som att vi är tillbaka på ruta ett igen men jag hoppas det bara var en tillfällighet, att han var lite stel eller något. Har kollat på filmen nu i efterhand och dom övriga delarna ser faktiskt riktigt bra ut ibland så det känns bra! 
 
58% slutade vi på och kom på andra plats i tävlingen om att bli satsningsryttare 2015. Ynka 2% efter vinnaren när det krånglade så pass mycket kändes rätt surt också då det hade varit spännande att se vad vi hade kunna sluta på! Men men, nu är det nya tag som gäller för än ska vi inte ge upp ;)

Onsdag mitt i veckan

Idag har det varit en bra dag faktiskt! Har fått en hel del gjort, bland annat en hel del skolarbete och ett prov som förhoppningsvis gick bra. Har även hunnit med att röntga mig imorse och jobba ett pass efter skolan. Kom hem helt slut och hungrig, pluggade lite och sen dog jag bara av i sängen framför ph.

Är så ruskigt taggad på att få tävla den här skruttponnyn! 

Min dag

Ligger för tillfället nedbäddad i sängen med plugget. Ingen har väl missat dagens snöoväder här i stan, öppnade mitt fönster imorse så nu är det sådär härligt kallt i rummet. Idag har det varit en bra dag även om jag känner mig halvsjuk, fick en del plugg bortgjort och sen hann jag även med att jobba innan plugget kom ikapp igen. 

Tillbaka till verkligheten

Går inte så bra för mig att hålla mitt löfte om bättre uppdatering här haha. Skulle vilja ändra om designen och allt, har en idé till det men det får komma senare. Har iallafall haft ett a s g r y m t lov och har mått sjukligt bra. Umgåtts med världsfina människor och hittat på både det ena och det andra. Har massor med bilder att visa men det får komma i ett annat inlägg! Nu väntar skolan, bara några veckor kvar till jullov.
 
På söndag ska jag dessutom få tävla för första gången på ett halvår. Är så himla taggad men även nervös. Brukar inte vara nervös men det här är nog första gången jag går in helhjärtat för att satsa på vinst haha. Det är nämligen uttagning till tävlingssatsningen 2015 och jag vill så fruktansvärt gärna bli uttagen för ponnydressyren med Lusen. Håll tummarna för oss!

RSS 2.0