Min födelsedagsdikt

Vi har som en liten tradition att man får en dikt när man fyller år, och nu tänkte jag att jag skulle bjuda på min. Signerat Elvira, Jessica, Ebba och Evelina!


Linnéa 18 år

18 år idag du fyller, snart du ger dig ut i festens myller. Körkort och ansvar du nu måste ta, vi hoppas du en underbar födelsedag får ha. 

Lakritsklubbor och pizza dig behagar, du på skolan alltid klagar. Latheten dig ofta styr, du från städning gärna flyr. Kate och Lusen är hästar du gillar, lär om lär rätt, det heter strömming, inte sillar.

Handkräm och lipsyl är din stora last, akta dig, snart växer dina linser fast. Ett extrabatteri du alltid i handen har. BUHU Ashton Irwin är inte din karl. Du dina dubbelhakor gärna visar, konstigt nog killar dig prisar. 

En dag du en dvärgspets kommer köpa, du den till Casper kommer döpa. Stackars lilla hund som kommer blir fet, endast på grund av din lathet. 

Stepsockar du på fötterna gärna rockar, du hatar inte att färga dina hårlockar. Något du däremot hatar är spindlar. Dom gör så att det i ditt huvud svindlar.

På JellyFlyFishing du flyger fram, medan ditt rum står och samlar damm. Du med din cp-arm fascinerar oss, men snälla du din moppe är en bromskloss.

Dina tänder du borstar gång på gång, du brister ofta ut i sång. Lejonkungen och frost, hallå har du blivit helt Lost?

Gossip Girl är serien du stort hyllar, du ledsen är över att Nate i ditt liv ej kryllar. Att somna i soffan är din grej, men vi förstår dig, livet är hårt som tonårstjej. 

Grattis friendster önskar vi i stallfemster. Kanske har vi en speciell relation, men vad gör det, inget är väl perfektion. Glöm inte att vi är glada över att få ha dig i våra liv, hälsningar från bröden, kantbiten och din alldeles egna kniv!

PS.Little snail watch out, watch out, watch out. Little snail watch out, otherwise I´ll take you. DS.

Livet

Några bilder från dom senaste veckorna. Mår så otroligt bra och har haft så roligt, och imorgon bär det av till Alanya för att avsluta sommaren på bästa sätt med bästa sällskapet!

RSS 2.0