Tisdag



Såhär har min dag sett ut och så kommer det se ut i några veckor framöver. Kommer jobba väldigt ojämna tider som sagt och vet därför inte om jag kommer hinna blogga något men vi ser helt enkelt!

Ledighet






Äntligen har sommaren kommit till Umeå! Har för tillfället min fyradagarsledighet från First Camp nu och har varit helt ledig från alla jobb både igår och idag. OM jag har njutit! 

Igår kom Gabriella, Frida och Elvira hit för en tjejkväll och vi tog igen allt som vi missat. Alla jobbar för fullt nu så vi hinner nästan aldrig ses.

Jobb, jobb och ännu mer jobb



Oj vad dagarna rinner iväg, hinner inte med längre. Jobbar hela dagarna i vanlig ordning, numera är det slut på sovmorgonarna under veckorna. Jag har en liten plan på att ställa om dygnet lite så jag inte är helt död på morgonarna men ja vi får se hur det går med det. Ibland kommer jag jobba 7-22 flera dagar i följd och jag vill inte ens veta hur jag kommer må då... Men det ska gå!

Idag var det väldigt mycket att göra på campingen, härligt då tiden gick fort och det var trevligt att hålla igång hela tiden. Älskar mina arbetskamrater!! 

Kvällstur i solen

Det blev en skrittur barbacka i kvällssolen, så himla underbart. Det blev en liten uppladdning inför morgondagen då jag jobbar 7-22 på tre olika jobb, har man rätt inställning går allt helt enkelt. 
 
Nu ska jag göra lite matlådor och sen väntar sängen.

Tisdag


Bjuder på en bild från förra helgen. 

Just nu händer det verkligen inte mycket i mitt liv haha, jag jobbar hela dagarna. Idag var jag och Gabriella på en liten introduktion på det sista jobbet och nu är alltså allt i full gång fram till augusti. 

Nu ska jag städa lite här hemma och sen ska jag ut till kryckan. Idag ska jag skritta ut barbacka igen och det ska bli så härligt! 

50 dagar kvar

 
Den 11 augusti smäller det rejält, då drar jag och tjejen på bilden ovan till Alanya i fem hela veckor! I stort sett allt är bokat och klart, nu återstår bara en jobbsommar innan vi tar våra överfulla resväskor och flyttar in i lägenheten i världens bästa stad. Som jag ser fram emot detta!

Min midsommar

Min midsommar började på absolut bästa sätt med middag och förfest hos Elvira med mina fina tjejer. Sen drog vi oss vidare till Ersboda där vi umgicks med en massa trevligt folk och bara hade det allmänt bra! 

Midsommartur

Idag vaknade jag tidigt och åkte ut till Kryckan, han har fått byta stall nu och det är så himla fint där! Han har fått behandling i ryggen så han ska skrittas nu i någon vecka till, så vi for ut på en barbackatur och upptäckte lite vägar. Det var fruktansvärt mysigt att få komma ut en stund i solen, bra väder fick vi också lagom till midsommar!
 
Nu ska jag börja göra mig iordning för kvällens festligheter då vi ska till Ersboda.

Studenten 2015

Alltså detta var den bästa dagen någonsin, har svårt att förstå hur någonting ska kunna mäta sig med den. Alarmet ringde redan 3 på morgonen men lyckades inte ta mig upp förrän vid halv 4 så det blev stressigt på slutet. Vi hade champagnefrukost på Böleäng och därefter följde en promenad till Draggen, spring i ishallen, farväl av lärarna och sen flaket. Allting var så otroligt roligt och jag har aldrig varit så glad i hela mitt liv!
 
Sen bar det av hemåt där släkten väntade med mat och presenter. Är förövrigt väldigt, väldigt nöjd över mina presenter då jag fick en iphone 6, min älskade resväska, presentkort, pengar och vin- och champagneglas från iittala. 
 
På kvällen så förade vi med klassen i Röbäck innan det var dags för studentskivan på Kårhuset, hade en bra avslutning på en otroligt bra dag. Bästa dagen någonsin!

Nu var det ett tag sen sist

Oj vad mycket som kan hända på en vecka, och vad mycket som kan ändras. Det känns lite som att jag blev 5 år äldre under en natt. Studenten var det roligaste jag någonsin varit med om, jag kommer verkligen inte sakna skolan men däremot att träffa alla kompisar varje dag. Jag ska skriva ett eget inlägg om studenten senare med alla bilder och så, även ett till inlägg med fler bilder från balen kommer!
 
Annars har jag börjat jobba på First Camp här i Umeå, jobbar med ett riktigt härligt gäng och överlag är alla väldigt trevliga! Jag tror att jag kommer trivas bra där. 
 
 

Två händelser



I onsdags var vi ute på lokal på kickoffen för studentveckan. Det var även en likadan kväll där redan i måndags men vi orkade helt enkelt inte gå ut på båda så vi valde kvällen då flest skulle dit. 

Har för övrigt äntligen fått min byrå, som jag velat ha denna. 

Balen 2015







I fredags var det dags för studentbal, det var utan tvekan den mest stressiga dagen jag varit med om men det var kul att äntligen få göra sig iordning och ta på sig klänningen. Min klänning beställde jag från nelly och min duktiga vän Jessica sminkade mig!

Hade en väldigt fin kväll, trots att jag hade feber, och fick spendera den med alla mina fina vänner. ♡ 

Uniq one


Igår var jag på stan med först Gabriella och sen Frida, fick med mig en hel del och däribland produkten på bilden ovan. Det är ett värmeskydd med 10 olika funktioner och jag älskar det, håret blir lätt och glansigt.

Kickoff



Igår jobbade jag och Gabriella ett pass, sen hämtade vi upp Frida och satte oss på mcdonalds. Sen beslöt vi oss för att kolla lite fotboll när hörnefors spelade, och sen hamnade vi slutligen på max.

Idag var jag en sväng på skolan för att lämna in lite böcker, och nu ska jag börja göra mig iordning. Ikväll ska vi på lokal där det är kickoff för oss studenter!

Yran 2015







Hahah, hoppas ingen missar dahggens min på sista bilden!

Alltså vilken världshelg jag har haft! I fredags packade jag väskan och flyttade in hos Elvira med Gabriella och dahggen. Både i fredags och i lördags förfestade vi hos Bjugg innan yran, som förövrigt var fruktansvärt roligt. 

I söndags vaknade vi upp helt blåslagna och halvdöda, min axel gjorde så ont att jag var nära att åka in på akuten haha. Skorna är helt leriga, min jacka behövde en rejäl tvätt och håret helt risigt. Men jisses vilka kvällar alltså. Älskar mina vänner!

RSS 2.0