Är så sjukt trött just nu


Tog bussen till surf med Evelina direkt efter skolan, och kom hem nyss. Har faktiskt inte gjort särskilt mycket (ovanligt haha) utan vi har mest legat i soffan och pratat typ.

Imorgon väntar ett franskaprov direkt på morgonen, så nog kan det väl vara en god idé att börja plugga till det nu.

En ny artikel - Sales by Crowd


Här hittar ni en ny artikel om min farbrors nya företag Sales by Crowd. Där kan ni läsa mer om vad det hela går ut på och så :)

Trött och seg men taggad

Sov 3 timmar inatt så jag är en aning trött och seg idag. Sitter på lektion 1 av 3 och har inte gjort mycket alls hittills, haha. Vi slutar 13.30 istället för 15.40 vilket känns otroligt härligt. Tar bussen till konsum när jag slutar, möter upp Evelina där och köper mat, tar bussen till stan och slutligen tar vi bussen till surf. Allt på en enda bussresa ;) Ska bli kul!


Trött men nöjd

Fick sluta nån timme tidigare idag så jag for ner på stan en sväng. Fick med mig lite småsaker. Har suttit och sett på one tree hill sen jag kom hem, och är något less på att bara sitta still just nu. Har faktiskt hunnit med att plugga lite franska så jag är nästan klar för sängen, haha. 

På fredag åker jag till fjällen och jag kan inte vara mer taggad!!


Minnesluckor

Igår blev jag riktigt, riktigt trött efter middagen så jag minns inte riktigt vad som hände. Haha, minns att jag satte mig i soffan för att se Maria & Mindy men sen minns jag inget förrän jag vaknade i min säng imorse. 
 
Sitter på dagens första lektion och har så tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har två till lektioner idag, och slutar 12.40 vilket känns mycket bra.


Seg och tråkig dag

Har haft en seg dag med tråkiga lektioner. Fick tillbaka matteprovet och fick reda på att jag klarat det, så himla skönt. Fick chokladbollar på vi-timmen och det var lätt dagens höjdpunkt.


Klockren bild



Såg att det tydligen är hästkött i även ikeas köttbullar. Alltså det här är riktigt läskigt, man borde väl ändå kolla upp vad det är som man säljer för något.

Oj vad jag är uppe sent...hah

Hade lust att gå och lägga mig redan vid klockan 7, men har lyckats hålla mig vaken haha. Ska gå ner och göra något fika innan jag lägger mig, och förhoppningsvis tar jag mig till skolan imorgon. Imorgon är det den längsta dagen den här veckan, vi slutar 2 nån gång. Sen har vi bara tidiga dagar så det känns as härligt nu innan sportlovet och allt!


Fina Molly på ett dressyrpass för några veckor sen.

Jobbdag igår

Somnade efter 3 någon gång så det kändes väldigt tungt när alarmet ringde halv 6... Dagen var väldigt härlig för allt gick smidigt och så var det otroligt fint väder. När vi lunchade hästarna hade jag bara ett linne under en tunn jacka, och ändå var det varmt. Fick en aning vårkänslor!

Sen stannade vi på årsmötet för att representera US. Mötet gick snabbt och var riktigt intressant när det inte blev för svåra ord, haha.

Lördags

I lördags åkte jag upp till kvarterslokalen där Linda firades, blev en kul kväll med trevligt folk. Vi åt middag, såg på melodifestivalen och sen satt vi bara och pratade. Sov inte över där eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Sjukling

Åt inget igår när jag kom hem från surf, somnade 8, sov 11 timmar, vaknade imorse med en fet huvudvärk, åt nudlar till frukost, gick och la mig igen, och vaknade några timmar senare. 
 
Valde att stanna hemma från skolan idag då det känns som om mitt huvud ska sprängas. Ska alldeles strax ta med mig Jaxon på en promenad, det är grymt fint väder även idag så slipper alla tjocka kläder! 

Älskade helg

Sov ut ordentligt imorse och har inte rört mig en centimeter sen jag vaknade. Ikväll ska jag till Linda som fyllt år, och innan dess ska jag få något vettigt gjort. Till exempel städa mitt rum kanske, det ser allt för hemskt ut men har skjutit upp det hela tiden på grund av skolarbete haha.


Nixon 22/2

Idag var Nixon trött redan från början men han kämpade på riktigt, riktigt bra. Vi hade en liten bana med volter och hinder, först körde vi i trav med bommar istället för hinder. Sen höjdes bommarna upp och vi körde i galopp istället. När han orkade hela vägen gick det bra, han tappade lite ork mot slutet men han var himla fin ändå. 
 
Fick bättre tryck i galoppen och mer flyt över hindren med rätt galopp efter och så. Är nöjd över dagens lektion, och Jessica och Ebba filmade så jag ska försöka fixa ihop en film.


Hercules


Igår följde jag med till surf för att skritta igång en häst som varit halt. Hercules heter han, och är himla stor men snäll. Han var rolig att rida och kändes fin. 

Fredag

Nu har jag tid med bloggningen igen!
Gjorde provet idag och det gick fruktansvärt dåligt haha. Men men, vad ska man göra. Blir det ett F får det bli det. Efter provet stressade jag hem och hann precis åka med Evelina och Ebba till surf.

Har haft en himla trevlig dag på surf. Rebecka undrade om vi ville skritta ut, så vi for ut en sväng. Red Dixie, lite tittig var hon men hon kändes pigg och glad. Senare kom Jessica med en kladdkaka, haha oj vad glada vi blev.

Min och Fridas lunch igår, inte dåligt!

Det känns fortfarande inte ett dugg bra

Har knappt sovit något inatt, och är då inte mycket klokare på det där provet. Taggar mitt första F helt enkelt. Men jaja, åker till surf direkt när jag har slutat så inga sura miner här inte! Är en aning avundsjuk på Jessica, Evelina och Ebba som är lediga idag, dom är väl redan på surf säkert. 

Får inte in några bilder från mobilen, så bjuder på en gammal bild.

Det kommer gå åt skogen

Har en hel del att skriva om, men har inte haft tid idag. Försöker skriva imorgon på skolan. Har ekonomiprov imorgon sista timmen, det känns inte alls bra inför det. Har läst igenom allt supernoga flera gånger men kan ändå inte förstå det. Vi får hoppas på ett under helt enkelt, bara jag får E är jag nöjd.


Torsdag


Sitter på engelskan nu. Får väl kanske inte så mycket gjort, om vi säger så ;) På samhällslektionen har vi eget arbete så då far vi ner på subway och äter lunch. Vi har längtat hela veckan haha, fy fan vad gott det kommer bli!

Duktigt värre!


En bild från tidigare ikväll.

Jag har suttit en timme nu och skrivit en samhällsuppsats som ska in på fredag. Skönt att ha gjort det i tid haha.. nu ska jag bara göra engelskan och sen lägger jag mig i sängen med några one tree hill avsnitt. Var alltför länge sen jag såg det!

En bra dag

Gjorde som jag tänkte, och har haft en bra dag. Matteprovet gick helt okej även om jag var nära till ett par panikattacker på dom första frågorna. Fy, ville bara ge upp och gå ut. Förhoppningsvis har jag klarat det iallafall. Men men, åter till det bra med dagen.
 
Det var fint väder. Solen värmde för första gången på hur länge som helst. Matteprovet är bortgjort. Svenskan är bortgjord. Det är snart helg. Slutade tidigt. Får lön idag. 

Åkte ner på stan efter skolan en snabb sväng, fick med mig lite småsaker och linsvätska. Ska förresten ta och beställa bruna linser. Haha!


Tänk positivt

Har förresten märkt att jag har haft himla många dåliga dagar på senaste tiden... inte bra haha. Så imorgon ska bli en bra dag, trots ett förjävligt matteprov. Vi slutar ju ändå 12.40 så inte ska man vara sur då inte!


Lös ut x

Nä men nog har jag haft roligare allt. Har inte prioriterat min tid särskilt väl och måste därför sitta uppe x antal timmar till. Är redan hur trött som helst så vi får väl se hur detta går.


Teenager posts


Nu kör vi igång...

Har fått en del av mina måsten bortgjorda, men har fortfarande matten kvar. Nä, känner mig så hemskt otaggad på det som man kan bli. Som tur är så är det ju onsdag imorgon = vi har juridik innan provet = jag kan plugga matte på juridiken. Får fixa någon sorts sammanfattning eller något.


Något att se fram emot

Har lite hästfyllda dagar att se fram emot! På fredag är Evelina ledig och jag slutar 12.40, så då far vi tidigt ut till surf. På torsdag nästa vecka slutar vi båda tidigt så då far vi också ut till stallet ;) Vi har inte hört med Elvira, Ebba och Jessica än men dom följer säkert med :)


Lugn morgon

Har haft en lugn morgon nu, trots att jag fick stressa imorse. Skulle cykla idag, och självklart har det snöat så det tog liiiite längre tid än väntat. Men men, har bara två lektioner kvar för dagen så förhoppningsvis går det fort. 

Känns skönt att jag gjorde bort lite matte igår men jag har ändå en hel del kvar. Så min kväll kommer alltså bestå av matteplugg helt enkelt. 


Matteplugg

Var helt säker att vi skulle ha matteprov imorgon men tydligen var det på onsdag. Haha, men tur det för då har jag en extra dag på mig att räkna 150 sidor dryg matte. Plus så måste man ju förstå allt också, så nej jag är inte taggad på det här. Får väl skylla mig själv.


~


Dålig dag igen

Nuuuu så har jag gjort bort samhällsredovisningen. Trodde att jag skulle dö och stressade upp mig as mycket, hoppas det inte märktes allt för väl. Sitter just nu på svenskan och slutar snart. Idag har det inte varit någon bra dag, och inte blir det bättre direkt av plugget som väntar hemma sen.


Bra jobbat - på riktigt!

Har suttit väldigt många timmar idag med plugg. Känns himla bra och är en aning lugnare nu när jag fått så mycket gjort. För tillfället pratar jag med Frida på skype och pluggar matte. Snart ger jag upp allt plugg för dagen och kan somna med riktigt jävla gott samvete!



Indias lost daughters

Har suttit sen 9 imorse och gjort klart min redovisning som jag ska hålla imorgon. Känns bra att ha den klar och behöver bara träna lite nu. Ska gå ner i köket och improvisera ihop något att äta innan.

Har förresten himla ont i mitt knä. Busade med Jaxon igår, och skulle hoppa upp i soffan. Lyckades på något sätt trampa på mitt knä med andra foten, och la all vikt på knät så det böjdes åt sidan. Fy fan vad ont det gjorde, hoppas det går över till imorrn bara.


Stressad redan nu

Har legat i några timmar nu och inte kunnat somna...tror jag har stressat upp mig lite. Dom närmaste dagarna kommer vara helsjuka, har så himla mycket att göra i skolan. Självklart har jag ju skjutit upp allt till sista minuten också! Nä, nog har man varit gladare.


Tolkning

Igår tog jag och Elvira ut Emmet på stora ridbanan för att tolka lite. Det var väldigt roligt att rida Emmet och han var jättefin. Det gick bra att tolka men det var lite klibbsnö så vi fick varva med hovkratsning emellanåt. 


Nixon 15/2

Igår hade vi en massa olika hindertyper. Vi hade ett räcke, en oxer, en trippelbarr, en svinrygg och en solfjäder. Vi hoppade först hindren på lite lägre höjd för att känna efter lite, och sen höjde vi upp dom och hoppade en liten bana.

Nixon var riktigt, riktigt fin även om han var trött då han gick lektionen innan. Han hoppade alla konstiga hinder utan att tveka, däremot det vita räcket med en massa koner under tyckte han var läskigt. Det var en väldigt rolig lektion och känslan var bra, även om jag var livrädd för svinryggen haha.


Lite sådär lagom vackert


Efter x antal försök att ta ett seriöst kort får vi nöja oss med det här.

Väntar på att Elvira ska smsa att hon är klar, så vi kan åka till stallet. Vet inte om vi kommer kunna tolka eftersom det är så varmt ute, men annars rider vi nog bara en stund på banan. Ikväll på hoppningen har jag ingen aning om vad vi ska göra, vet bara att vi har vikarie. Taggad är jag iallafall!

Helg nu

Känns som att det var nyss jag skrev det där inlägget förra veckan att jag satt på veckans sista lektion. Tiden går så himla fort nu, det är bra för att det snart är dags för konserterna, men samtidigt vill jag ju inte att det ska vara över. 
 
Slutar iallafall när som helst nu, ska stanna ett tag med Frida och skriva klart samhällsredovisningen. Sen bär det av mot stallet, vi ska åka lite tidigare idag då vi ska ta ut Emmet innan hopplektionen. Vi ska tolka bakom honom, och det kommer bli himla roligt haha! Ska försöka filma.


Ut i mörkret


Kolla in den här pärlan som stod just utanför dörren när jag kom hem, dock lite översnöad haha. Ojoj vad sugen jag är på att köra nu! Längtar till sportlovet.

Ska kriga mig ut i mörkret nu tillsammans med vovven, förhoppningsvis tar vi oss hem helskinnade. Nej men, det är faktiskt riktigt läskigt ute nu när det är så mörkt. När jag kommer in igen väntar lite plugg som är uppskjutet till sista minuten som vanligt.

Popcorn och Kinder maxi



Jag och Frida gick till nolia efter lunchen, och där var det någon mässa eller något. Vi var med i en "tävling" och vann godis, och så fick vi popcorn så det var värt ;) Min dåliga dag blev mycket bättre helt plötsligt.

13/2-13

Igår åkte vi till surf så att vi var där vid halv 8 kanske. Vi hjälpte först till med stallet, vi mockade och fyllde vatten och så, så det var klart väldigt fort. Sen for vi ut och red, jag red Dixie. Dom andra red storhästar så hon kändes väldigt liten jämfört med dom. Det var hur härligt som helst!

Sen tog vi en privatlektion och då fick jag rida Porter, den nya ponnyn. Han var riktigt krånglig att förstå sig på och det tog ett tag innan jag hittade knapparna. Vi hade en liten bana bestående av en massa bommar, bågar, lite skänkelvikning och små sockerbitshinder. 

Annars har vi mest suttit och fikat i soffan. Vi hade knytisfika så vi hade inte direkt lite fika med oss!

Otaggad på dagen

Efter en något stressig morgon trots sovmorgon sitter jag på dagens första lektion. Tur att det snart är helg för jag är redan äckligt less på skolan. I helgen vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt, kanske åker ut till surf på söndag för att kolla på hopptävlingen. 

Har en himla träningsvärk i axlarna, armarna och ryggen från igår. Dessutom slutar vi 15.40 så jag känner mig riktigt taggad på den här dagen...


Bilder från gårdagen


Såååå tröööttt

Är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har varit på surf i 14 timmar idag, väldigt roligt men oj vad trött jag är, haha. Har lite foton och sånt att bjuda på, så det lägger jag upp imorgon när jag är lite mer närvarande. Godnatt!

Mästerkock

Är sjukligt less på mat för tillfället, har stått i köket hur länge som helst nu. Gjorde först mina älskade (haha) amerikanska pannkakor, och sen bakade jag sockerkaka. Kommer bli grymt imorgon iallafall! Bara min mat är i världsklass, haha.

Åker redan klockan 7 imorgon så jag tänker snart börja dra mig mot sängen. Är hur trött som helst!
 

Tips - Sales By Crowd



Tänkte bara tipsa om min farbrors nya företag, Sales By Crowd. Ta en titt på hemsidan, riktigt snyggt gjort!

Inriktning ekonomi


Valde inriktning idag. Blev som tänkt ekonomi, tror inte jag kommer ångra mig iallafall. Juridik känns verkligen inte som min grej, och ekonomi känns mer roligt.

Sitter för tillfället och pratar med Elvira på skype. Hon rekommenderar de nya ostkrokarna "osthjärtan" starkt, så är ni sugna på något ska ni investera i en påse. Känns så skönt att ha gjort bort det där provet, jag hoppas att jag åtminstone klarade det haha.

"Shit happens"

Haha, min mattelärare skrev på smartboarden med en vanlig whiteboardpenna, vi ba ehhh nej... Och han ba äh, shit happens!

Provet gick bättre än väntat, så nu får jag äntligen fara hem och sova snart, haha. Ska bara göra lite mat och så först.


Quote


Friluftsdag imorgon

Ska bli så himla skönt att få göra bort provet nu. När jag kommer hem idag ska jag baka och laga en massa mat, för imorgon är det friluftsdag på surf! Det ska bli hur kul som helst verkligen.


Någon som är förvånad?

Igår hände något som veeerkligen inte alls händer ofta, särskilt inte när jag har prov (...). Somnade vid 9 utan att ha pluggat klart, vaknade 2 inatt. Tänkte sätta mig och plugga igen men kom fram till att jag skulle sova en timme till. Satte alarmet på 3 och nu är jag riktigt, riktigt trött. Måste sluta med den här vanan. Men förhoppningsvis går det väl bra på provet iallafall, haha.


Plugg till prov



Sitter för tillfället och pluggar juridik, provet är imorgon så det kändes nästan som stt det var dags att börja nu. Är ändå ute i bra tid jämfört med vad jag brukar vara, så man får väl se det positivt ;) Men usch och fy vad tråkigt det här är..

Ny vecka, nya tag (fast...)

Bloggeri, som Gabriella sa att jag skulle börja mitt inlägg med.

Nej men nu sitter vi i biblioteket som vanligt och har just skrivit klart vår svenskauppgift. Vet inte om vår lärare är här idag så vi får hoppas att vi slutar efter den här lektionen. Hoppaaas!


Bästa


Ta mig härifrån


we♥it

Söndag


Tog sovmorgon imorse och har bara legat i sängen med några avsnitt av one tree hill. Har tänkt att hinna med lite plugg då jag har prov på tisdag. Var helt säker på att provet var på onsdag, så har en dag mindre på mig att lära mig allt. Starkt jobbat!

Dåligt resultat

Är hemma nu efter en trevlig kväll med god mat och melodifestivaltittande. Kvällens program ska jag inte ens prata om, fy vad folk röstar konstigt alltså. Är himla trött så ska därför börja röra mig mot sängen.


En bild


Här är en av många bilder från när jag hyrde Molly i höstas. Längtar redan tills vi ska hyra igen, så himla kul och så är det sommar! 

Fotboll inomhus helt enkelt

Tog bussen till iksu med Frida, Linda och Gabriella. Vi var där ett tag och kollade på en fotbollsmatch (futsal?). Efter det fick vi vänta på bussen i en halvtimme och höll på att förfrysa fötterna. Hade kul ändå och sitter just nu och funderar på vad jag ska hitta på innan vi åker iväg.

Lördag

Ska försöka ta mig ner och äta någonting, och sen lägga mig i sängen igen och kolla på one tree hill. Som det ser ut just nu åker jag och tittar på fotboll med Frida, Linda och Gabriella innan jag åker ut till Obbola ikväll.


Trött, men tydligen inte tillräckligt

Har legat vaken sen 4, har inte kunnat somna om. Vad händer med mina sovvanor hallå? Det är väl ändå helg? Blir så förbannad...ikväll ska vi bort på middag till Vinqvists och jag lär väl inte kunna hålla mig vaken till melodifestivalen ens.


Högtalare


Har förresten fått ett par grymma högtalare till min stationära av pappa. Himla skönt att slippa hörlurarna, höll på att döda mina öron..

Nixon 8/2

Vi hade linjer på böjda spår och så, det var riktigt roligt men svårt. Jag har en tendens till att hamna i obalans efter hindren och släppa iväg Nixon lite, och nu skulle vi vara redo för att svänga till nästa hinder redan vid landningen. 
 
Han kändes allmänt pigg och glad men hoppade inte tillräckligt bra för att vara godkänt, haha. Så jag fick ta ett spö och då blev han precis som han var förut. Det var knappt att jag kunde hålla honom, och även om det blev fel avstånd på några ställen var känslan mycket bättre än innan. Så, med andra ord blir det spö hädanefter.
 
Gammal bild från pay&jumpen för nästan exakt ett år sen nu.

Kallt som bara den

Ligger i soffan uppe i cafeterian nu och vi har gjort det sen vi kom hit, haha. Vi håller på att frysa ihjäl och det är två timmar kvar tills vi ska rida... Ska rida Nixon iallafall, och enligt banskissen ska vi hoppa lite linjeaktiga saker så det blir nog roligt!


I stallet

För tillfället befinner jag mig på surf. Jag, Elvira och Evelina tog bussen hit så vi var här redan klockan 3. Jag och Elvira bestämde oss för att ta en liten "genväg", vilket resulterade i snö upp till låren.


Snart helg!

Sitter på veckans sista lektion. Vi ska diskutera en film vi såg i onsdags så det blir en lugn lektion. Kanske åker tidigare till stallet sen för Evelina fick sluta två timmar tidigare, men vi får se. Annars ska mamma ha "tjejmiddag" hemma ikväll så jag har mycket god mat att se fram emot, haha!




Molly 7/2

Köpte Ebbas lektion igår igen och fick rida Molly än en gång. Hade en sjuk träningsvärk i magen (haha) men det funkade ändå. Molly jobbade på bra och blev riktigt svettig, så när vi skrittade av dom la hon sig ner med mig på ryggen. Jag var helt oförberedd och var snabbt av, och fick upp henne innan hon rullade sig med sadeln och allt, haha.


Halva dagen har gått

Sitter med Frida i biblioteket nu och har samhällslektion, har nästan gjort klart min powerpoint nu. Vi har snart idrott, och när jag har tagit mig genom den pinan ska jag åka till stallet. Ovanligt! Ska bli kul iallafall.
 

Molly 6/2

Igår köpte jag Ebbas ridlektion i dressyrgruppen och fick rida Molly. Det var väldigt länge sen jag red bara dressyr så det var roligt. Det gick faktiskt riktigt bra fram till skänkelvikningarna då hon tjurade ihop.


Går man på draggen kan man relatera


Värsta dagen på veckan


Kom till skolan en timme innan jag började imorse. Åkte med mamma för att slippa gå haha. Träffade iallafall Elvira så jag följde med henne till hennes skåp, och stod där och pratade med henne ett tag. 
 
Idag är det den drygaste dagen på hela veckan som består av låååånga tråkiga lektioner, och så slutar jag 15.40. Har dessutom skidor på idrotten, så jag får riktigt kämpa för att ta mig genom den här skitdagen.

Händer varje dag


Halvdag i stallet idag


Gammal bild från i somras.

Slutar 12.40, skyndar mig hem, och far direkt till surf sen. Vi ska smörja alla saker i sadelkammaren, och sen ska Jessica och Evelina rida på kvällen så jag antar att jag fotar dom då ;) 
 
Sen ska vi också ordna upp lite saker inför friluftsdagen, jag är så himla taggad på det!

Sen kväll i stallet

Vi åkte till surf igår ändå, var väldigt trött och kom inte hem förrän vid halv 11. Kändes inte så taggat att kliva upp imorse med andra ord, men men.
 


Just nu sitter jag och väntar på att första lektionen ska börja. Har juridik men kommer sitta med samhällsuppgiften istället. 

Snöoväder


Höll på att dö när jag gick hem från skolan, usch och fy vad mycket snö det hade kommit. Ska se lite av one tree hill nu och sen ska jag baka något till imorgon. Jag, Evelina och Jessica ska åka till surf imorgon direkt när jag har slutat, så vi åker vid 1 kanske. 

Ikväll ska jag försöka ta mig ut till surf för att fota en häst som ska ut på försäljningsannons. Kändes lite drygt då det är runt 9 ikväll men vi får se.

Vi har svårt att skriva normalt




Jag, Evelina och Jessica satt och spammade i stallfemmangruppen, hela min dator började lagga. Vi bestämde saker inför friluftsdagen och jag är mer än taggad! 

Svenskalektion


Sitter på dagens första lektion som är svenska. Idag har vi en dryg dag, då vi har en lång förmiddag med tre lektioner, och två lektioner efter lunch. Slutar 2 och far direkt hem till Jaxon.

Jaxon



Friluftsdag

Har suttit de senaste timmarna och läst en himla massa om unicef-grejer. Har iallafall bestämt mig för vad jag ska skriva om och hittat en hel del bra hemsidor, så nu tar jag en paus. Planerar lite inför nästa vecka då jag troligtvis kommer ta ledigt på onsdagen för att följa med Jessica, Evelina och Ebba på deras friluftsdag. Vi kommer vara på surf som vi varit de senaste två årens friluftsdagar.


Frukost

Mitt bland alla fitnessbloggar, bilder med träningscitat på, hurtiga träningsbilder och nyttiga matbilder på instagram bjuder jag på en bild på min frukost.


Bananen var väl nyttig, men annars ska man leva gott om man vill det.

Jobbdag igår

Igår jobbade jag med Elvira, och Evelina var så snäll att hon följde med och hjälpte till med hästarna och filmade lite. Det var ingen jobbig dag egentligen, det enda som hände var att Kate var lös när vi kom, och Nixon sprang rätt genom hagen och rev hela eltråden. 

Vi avslutade dagen med att fara ut på en skrittur. Red Aria, Elvira hade Nix och Evelina hade Ryza. Väldigt mysigt men kallt!
 
 

Överraskning


I lördags firade vi Elvira som fyllt 17 år. Vi överraskade henne med att ta med henne upp till kvarterslokalen där vi bjöd på pizza och hade ett stort paket åt henne. Efter maten såg vi på en skräckfilm och melodifestivalen, och sen stannade vi och pratade lite. Himla mysig kväll och det var jätteroligt!

Början på en ny vecka

For ner på stan med Frida idag och åt lunch där, bättre än skolans mat kan jag ju säga. Det var snöstorm och väldigt kallt men vi överlevde. För tilfället sitter vi i biblioteket och skriver på samhällsfördjupningen. Har inte börjat än men tar det när jag kommer hem, för jag har himla ont i huvudet.


Företagsekonomi

Sitter just nu på min sista lektion för veckan, vi har företagsekonomi men vi har enskilda samtal med vår lärare, så det blir inte mycket gjort för någon av oss.
 
Slutar om 20 minuter, känns himla skönt. I helgen väntas roligheter och jobb!

RSS 2.0