En till fråga om Kryckan

Anonym
Vart står han? :)


Svar: Han står i Stöcke, en bit från Stöcke ponnyförening i ett jättefint stall!


 

Liten uppdatering






De senaste dagarna har bjudit på en massa jobb i vanlig ordning, imorgon är sista dagen på ett jobb så numera jobbar jag som en normal människa. Har min sista vecka på First Camp nästa vecka och det känns faktiskt så fruktansvärt tråkigt då jag verkligen trivs där. Kommer sakna allihop!

Annars har jag hängt en del med mina vänner, umgåtts med mina föräldrar som har kommit hem från södra Sverige och jag har även umgåtts en hel del med en väldigt fin kille!

En sommarkväll

Foto: Gabriella Green
 
I onsdags red jag Kryckan och jag fick sällskap av Gabriella som ställde upp som fotograf. Jag är helt kär i bilderna, han är så fin och jag älskar sommarkänslan! 

Här trivs jag



Jobbar på för fullt som vanligt! Jag har haft några härliga dagar på First Camp nu. Trots att jag är helt slut varje kväll så känns det ändå bra, det är roligt att vara där och så jobbar jag som sagt med riktigt härliga människor! 

20 dagar






Idag kom äntligen solen tillbaka! Har lyckats pricka rätt de senaste dagarna med att jobba i regnet och sen vara ledig när det är varmt ute. 

Annars har jag hunnit med rätt mycket sen senast. Vår resa börjar närma sig ordentligt, idag är det endast 20 dagar kvar. Jag försöker njuta så mycket jag kan av alla fina människor jag har omkring mig innan vi åker, kommer sakna alla så mycket men samtidigt tvivlar jag inte en sekund på att vi kommer ha det bäst där borta! 

Älskade, underbara sommar

Oj vad bra livet är just nu! Jobbar om dagarna men det har lugnat ner sig jämfört med de två senaste veckorna så det rullar på bra. Har bland annat hunnit med födelsedagsfirande av mig och Filip i Hörnefors, bryggmys i Kassjö, lite powerwalks och många sena kvällar på max.

Fråga om Kryckan

Anonym

Vad är kryckan för ponny? Kan du beskriva honom lite hur han är att rida? Vem äger honom? Tävlar han? Hur högt isåfall? Dressyr eller hoppning? Hur kommer det sig att du rider honom? :) 
Lite nyfiken kanske hehe


I våras la jag ut en annons på blocket där jag skrev att jag letade medryttarhäst, fick en hel del svar men det var inget som var intressant. Agnes och hennes mamma mailade mig om Kryckan, jag har ridit med Agnes förut och känner henne lite sen tidigare så jag visste redan vad det var för ponny och tyckte att det lät roligt. 

Kryckan är en maxad d-ponny som verkligen kan se maffig ut om han vill det, han är en otroligt snäll och mysig ponny. Han har mycket personlighet och älskar att pussas och när man kliar honom kliar han tillbaka. Han är rolig att rida, han är pigg, glad och nyfiken. Om man till exempel rider förbi en hästhage stannar han och tittar en stund innan han kan gå vidare. Jag har inte märkt av att han är dum på något sätt när jag ridit, han har hoppat till för någon sten ibland men vi har stött på både hjortar och rävar utan problem!

Med Agnes tävlar han hoppning och han är verkligen duktig på det. Han är även väldigt fin i dressyren då han är väldigt mjuk av sig själv och är väldigt känslig. 

Om ni vill veta mer om Kryckan kan ni gå in på Agnes blogg och läsa här!


En månad kvar till Alanya




Bilderna har Dahggen tagit när han var i Alanya för någon vecka sen.

Idag är det en månad kvar innan vi beger oss iväg! Det är helt sinnessjukt vad fort tiden går nu. Samtidigt som jag vill pausa tiden så vill jag inget hellre än att kliva av planet och äntligen få vara där igen!

Regn i massor




Idag öppnade sig himlen totalt när jag jobbade! Det har regnat hela dagen, förutom när jag var hos kryckan. Jag hade förberett mig med regnkläder och hela köret och så var det sol istället, hann bli rejält varm innan vi kom tillbaka till stallet.

Dagens krycka


Idag for jag stallet på min "lunchrast" och red ut en sväng med kryckan. Red längs en väg med bra underlag där jag travade fram och tillbaka några gånger och på slutet tog vi en galopp. Han fick rulla på lite som han ville men ändå samlat. Han verkade tycka att det var härligt då han frustade och höll på en massa haha. Imorgon ska jag ta honom igen och det blir nog lite samma upplägg som idag skulle jag tro! 

Som jag älskar honom

Foto: Frida Wikander

Älskade sommar

Dagarna går i en rasande fart alltså! Har hunnit med mys vid älven x 2, att fylla 19, en hel del timmar ute i solen och fruktansvärt många timmar på jobben. Jag är klar med min sista inskolning nu och det känns så mycket bättre än väntat! 
 
Jag har en hel del sömn att ta igen då jag jobbar så konstiga tider den närmaste tiden men först och främst ska jag försöka få upp några tidsinställda här.

RSS 2.0